Pressemelding -

Focus Nordic starter Pentax Academy

Med start høsten 2015, kommer Nordens største fotogrossist, Focus Nordic, å starte opp storsatsingen Pentax Academy. Bakgrunnen er å gi flere naturfotografer muligheten til å teste Pentax mellomformatkamera 645Z under realistiske og krevende forhold.


Kameraet, med en unik kombinasjon av ytelse og brukervennlighet som ikke har vært vanlig for mellomformatsegmentet, er ideelt for landskapsfotografering, og passer perfekt for det strenge nordiske klimaet.


Pentax Academy er lagt opp som workshops på ulike interessante plasser i Norden. I løpet av en helg benyttes dagene til fotografering med 645Z og kveldene til gjennomganger, teknikkprat og bildevisninger. Kost og losji inngår i prisen, og holder høy standard. Kursledere er Martin Borg og Sven Persson, begge to erfarne landskapsfotografer og Pentax 645Z-ambassadører. Først ut av arrangementene er Fårö på Gotland i Sverige i helgen 12.-15. november 2015.


Pris

  • Pris/person i dobbeltrom: kr 7.250,- SEK
  • Tillegg for enkeltrom: kr 800,- SEK


For ytterligere informasjon: www.pentaxacademy.com

Emner

  • Kino, film, foto

Kategorier

  • focus nordic
  • proff-foto
  • fotografering
  • pentax

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no

Kontakter

Per Skog

Nordic Marketing Manager +46 705226480