Pressemelding -

Samyang utvider serien for profesjonell video med to nye brennvidder

Allerede når XEEN-objektivene ble introdusert med tre objektiver i 2015 ble det lovet ytterligere to brennvidder første halvår 2016. Nå kommer de, og det blir en 14mm T3.1 og en 35mm T1.5 som kommer til å danne en familie med fem objektiver (sammen med de tidligere; 24mm T1.5, 50mm T1.5 og 85mm T1.5).


XEEN-familien

De to nye objektivene er sammen med de tidligere et komplett sett for videoproduksjon. Alle objektiver i serien har samme størrelse, fargebalansering og plassering av Follow-focus-ringer. Det gjør bytte av brennvidde under pågående filming raskere og enklere. Med de to nye brennviddene blir XEEN-familien nesten komplett med; XEEN 14mm T3.1, XEEN 24mm T1.5, XEEN 35mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 og 85mm T1.5.

Ytterligere én brennvidde er dog annonsert å komme senere i år.


Bakgrunn for navnet

XEEN har fått navnet sitt fra ”scene” og ”seen”.


Konstruksjon

XEEN-objektivene er konstruert for å gi best mulig håndtering og kvalitet, også i svake lysforhold. Samtlige har en perfekt rund blenderåpning for en vakker bokéh. I kombinasjon med den høye lysstyrken gir dette en fin filmatisk følelse. De tre tidligere modellene er mottatt meget positivt, og salget har nådd de høye forventningene.


Pris og levering

De to nye XEEN-objektivene kommer i løpet av mars måned og koster:

  • XEEN 14mm T3.1, Ca.pris: kr 15.554,- netto (19.445,- inkl. mva)
  • XEEN 35mm T1.5, Ca.pris: kr 15.554,- netto (19.445,- inkl. mva)


For ytterligere informasjon:
lasse.ericson@focusnordic.se

Emner

  • Kino, film, foto

Kategorier

  • samyang
  • xeen
  • objektiv
  • fotografering
  • focus nordic

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no

Kontakter

Lasse Ericson

Nordic KAM & Product Manager +46 31 336 23 32