Nyhet -

Glamox lanserer ny industriarmatur for ekstreme omgivelser

Glamox lanserer i disse dager i90-P, en robust LED-armatur beregnet for montering i store takhøyder. Armaturen kombinerer et eksepsjonelt høyt lysutbytte med materialer av høy kvalitet  og er utviklet og testet for høye temperaturer.

 Glamox i90-P ideell for varehus, fabrikker og industrihaller, samt flyhangarer, skipsverft eller utstillingsområder.

Reduser risiko og optimaliser arbeidsområdet

I en fabrikk eller et lager, utføres både presisjonsarbeid og tunge industrielle oppgaver. Dette krever effektiv belysning som er avgjørende for sikkerheten og produktiviteten til arbeiderne. Glamox i90-P har et utmerket lysutbytte og førsteklasses LED-moduler som gir god belysningskvalitet, og tilstrekkelige visuelle forhold.

Presis lysfordeling

Glamox i90-P har en høy LED-lumenpakke fra 30 000 lumen og opp til 60 000 lumen.* Det er fire forskjellige optikker tilgjengelig, som gjør det mulig å oppnå ønsket lysfordeling. Denne kombinasjonen gjør Glamox i90-P ideell for applikasjoner med store takhøyder, både i åpne områder så vel som områder med reoler av ulike høyder.

i90-p_products_790x400px

Glamox i90-P med smalstrålende (NB)
eller ekstremt smalstrålende (XNB) optikk.
Glamox i90-P med bredstrålende (WB)
eller mediumstrålende (MB) optikk.

Pålitelig og solid løsning

Glamox i90-P er grundig testet for å oppfylle kravene til de mest krevende industriapplikasjonene. Armaturen er rangert IP65, dette betyr at den er helt støvtett og beskyttet mot lavtrykksvannstråler fra alle retninger. I tillegg er den konstruert og testet med hensyn til temperaturer så lave som -40 °C og opp til 60 °C.*

Materialer av høy kvalitet

Armaturhuset er laget av sort epoxy/polyester pulverlakkert syrefast stål og støpt aluminium med et lavt innhold av jern og kobber. Kjøleribbene er produsert i sort anodisert ekstrudert aluminium og optikk i eloksert aluminium. Frontdekselet leveres med varmetestet herdet glass (HTG) med ekstra høy lystransmisjon, eller med slagfast klar akryl (CL).

Lang levetid og få krav til vedlikehold

Levetiden for et industrianlegg er ofte svært lang og inventaret forventes å vare i dertil lang tid. Med førsteklasses LED-moduler vil det sjeldent, eller aldri, være nødvendig å skifte lyskilder. Dette muliggjør betydelige kostnadsbesparelser. LED-driverne er plassert utenfor armaturen for maksimal kjøling og enkelt vedlikehold.

Glamox i90-P kan også leveres med DALI-dimming, som gjør det mulig å oppnå effektiv lysstyring. Installasjonsløsninger ved hjelp av eksterne sensorer og dimming vil redusere energiforbruket samt øke levetiden på komponentene. Lang levetid og mindre vedlikehold gjør Glamox i90-P ideell for installasjon der hvor det er vanskelig å komme til, som i en fabrikk, lager eller anlegg som vil dra nytte av redusert driftstans i forbindelse med vedlikehold.

Form følger funksjon

Våre designere og ingeniører har utviklet en armatur med en unik form i symmetrisk balanse. Glamox i90-P består av tre solide konisk sylinderformede reflektorhus med et svært effektivt kjølesystem. Kjøleribbene brukes bevisst som en del av det robuste uttrykket og gir en sterk identitet i utformingen av armaturen. Glamox i90-P er et godt eksempel hvor form følger funksjon, formen og materialene gir en klar funksjonalitet. Det ser ut som, og føles som, en robust armatur, og det er det!

Designet av Hans Bleken Rud/Glamox

*Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre produkter:
Følg link til produktsiden hvor du får de siste tekniske detaljene for Glamox i90-P.
Last ned brosjyre

Related links

Emner

  • Bygg, eiendom

Kategorier

  • arbeidsplassbelysning
  • armatur
  • belysning
  • glamox
  • led
  • optikk
  • industri
  • high bay

Kontakter

Nina A. Hol

Pressekontakt Group Marketing Manager 93082630