Pressemelding -

Blir 2022 året da verden åpner?

For i årene opp til da verden ble snudd på hodet, så økte reisefeberen hos oss jevnt og trutt. Verden hadde aldri vært så liten som den var da, og det å reise rundt til nye land var i stor grad noe veldig mange av oss valgte å prioritere. Når kan man så atter igjen begynne å lete etter billige reiser? Blir 2022 året da verden er helt åpen for reisende igjen?

Drømmene er her fortsatt

Hverdagen vår har forandret seg. Vi har vent oss til nye måter å være sosial på, vi har brukt fritiden vår på helt andre ting enn det man kanskje normalt ville gjort i ferier og helger. Da man tidligere enkelt kunne hoppe på et fly for en langweekend, har man nå heller holdt seg hjemme.

Dette har ikke gjort noe med drømmene vi går med. Vi drømmer fortsatt om den dagen vi kan komme oss til varmere strøk, legge oss på en strand, oppleve nye kulturer – den lysten og de drømmene er det ingenting som kan stoppe oss fra å ha. Vi er dessuten klare. Man ser at hver eneste gang ekspertene varsler prognoser og forhåpninger om når vi kan reise, så er det noe reiseaktørene kan merke på aktiviteten på nett- og bestillingssidene sine.

En usikker tid i vente

Er det noe de siste månedene har lært oss, er det at vi ikke kan si noe sikkert. En dag kan en ekspert komme med en prognose på når vi kan reise igjen, mens neste dag ser det ut til at den prognosen kanskje ikke vil stemme allikevel.

2021 kommer fortsatt til å være preget av usikkerhet, men det ser ut til at det vil være gode muligheter for at det i siste halvdel av 2021 vil begynne å bli åpnet for nye land og muligheter for ferier i varmere strøk. Det vil være en sakte men sikker gjenåpning av verden. De første månedene vil det nok være nærliggende land som vil åpne – men med den fremdriften verden har i dag, er det store sjanser for at vi i 2022 vil kunne oppleve hele verden igjen.

Related links