Pressemelding -

RYOBI VIL OGSÅ LEDE UTVIKLINGEN PÅ ELEKTRISKE GRESSKLIPPERE

Ryobis gressklipperutvalg fortsetter å vokse eksplosivt - nå med Introduksjonen av to nye elektriske gressklippere. Serien består av to modeller med de samme innovative funksjoner og gjennomtenkte detaljer som deres populære batteridrevne familiemedlemmer.

  • Mer kraft og større klippebredde: Ferdiggjør arbeidet raskere
  • Justerbart håndtak og praktisk høydejustering: Optimalisert brukerkomfort
  • Kompakt design og lav vekt: Lett å lagre og transportere

Den første modellen er ekstremt kompakt med en 1500 watts motor og en klippebredde på 36 cm, som er laget for vanlig gress og plen opp til en størrelse på mellom 300 og 600 m2.

Storebroren er noe sterkere med 1800 watt motor og en klippebredde på 40 cm, noe som er perfekt for langt og tykt gress. Den store modellen anbefales for plener over 600 m2.

Begge modeller leveres med Ryobis innovative Vertebrae™ håndtak, med flere grepsposisjoner og enkel høydejustering, noe som gjør at brukeren skal aldri gå på akkord med komforten. Det er både raskt og enkelt å montere klipperen – ferdig montert på under fem minutter.
Det sammenleggbare håndtaket og den sammenleggbare 45/50 L gressoppsamleren gjør det enkelt å oppbevare klipperen, selv på steder med dårlig plass.

De aerodynamisk optimaliserte maskinene med 36/40 cm metallblader i solid kvalitet sikrer en god opplevelse og samtidig gir muligheten til å gjenbruke gresset som naturlig gjødsel med bioklippfunksjonen. Easy Edge™ gresskam gjør det enkelt å klippe langs vegger og kanter, slik at du får et jevnt og optimalt resultat i hele hagen - uten å bruke hele dagen på det


RLM15E36H RLM18E40H
Motor 1500 W 1800 W
Klippebredde 36 cm 40 cm
Høydejustering 1 håndtak,
5-Posisjoner 20-70 mm
1 håndtak
5-Posisjoner 20-70 mm
Håndtak Justerbart Justerbart
Oppsamler 45L 50L
Kantklipper/Gresskam Ja Ja
Bioklip-funksjon Ja (Plugg Inkludert) Ja (Plugg Inkludert)
Vekt 11,5 Kg 13 Kg
Garanti 2 år 2 år

Beskrivelse Modell Veiledende utsalgspris
1500 W 36 cm Gressklipper RLM15E36H 1599,-
1800 W 40 cm Gressklipper RLM18E40H 1999,-


For mer informasjon om RYOBI® og mange andre produkter besøkwww.ryobitools.no

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Related links

Emner

  • Entreprenørskap

Kategorier

  • hagemaskiner
  • hageredskaper
  • ryobi
  • Gressklippere

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.

Kontakter

Tobias Jönsson

Pressekontakt Trade Product Manager Milwaukee Powertools +46 702 261 906

Thomas Møller

Pressekontakt Marketing Communication Manager Milwaukee +45 22 91 90 34

Relatert innhold