Skip to main content

Mindmancer beviljas nytt patent för integritetsskydd

Pressemelding   •   mai 13, 2015 12:30 CEST

Mindmancer har stärkt sin position kring integritetsskyddande kamerabevakning och fått ytterligare ett patent beviljat inom området. Detta hjälper oss och våra partners att fortsätta erbjuda unika tjänster i absoluta framkant till alla kunder.

För bevakning av områden dit allmänheten har tillträde så är integritetsskyddet av högsta vikt. Det möjliga integritetsintrånget som personer i bevakningsområdet kan utsättas för är vad som skall vägas mot nyttan av bevakningen, när länsstyrelser och Datainspektionen gör sina bedömningar om kameratillstånd.

I den nya kameralagen står det att särskild hänsyn skall tas till system som har integritetsskyddande tillämpningar.

– Vi har utvecklat tekniken så att det blir omöjligt att känna igen eller identifiera någon och det tillsammans med kamerans position avgör ifall en kamera är en övervakningskamera enligt kameralagen. Ingen kamera som inspekterats av länsstyrelsen har någonsin behövt monteras ner, säger Johnny Berlic VD på Mindmancer AB.

– Detta är en unik teknologi och det hjälper våra kunder att spara pengar både på utrustning men framförallt genom det resultat vi uppnår på de bevakade objekten. Om integriteten och ett bra skydd till bra pris är viktigt, då bör man vända sig till oss eller någon av våra partners så får man hjälp, avslutar Johnny Berlic.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mindmancer AB
Johnny Berlic, VD
+46 31 789 40 01
johnny.berlic@mindmancer.se

Du som kund är unik. Du har dina erfarenheter, dina villkor, dina behov. Med spetskompetens inom utveckling och säkerhet är vårt syfte att leverera bevakningen som passar just dig – vare sig det handlar om stöldbegärlig egendom, skadegörelse eller skolbarn.

Hos oss går innovation och integritet hand i hand. Vi på Mindmancer utvecklar aktivt intelligent kamerabevakning och samarbetet med våra partners resulterar i heltäckande säkerhetslösningar.

Vi på Mindmancer levererar en tryggare vardag.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy