Pressemelding -

Nordic Council of Shopping Centers styrker organisasjonen – ansetter markedssjef og prosjektleder

Oslo/Stockholm, sommeren 2017 - Nordic Council of Shopping Centers, NCSC, har ansatt Hege Kolberg i stillingen som markedssjef i Norge og Vibeche S. Jarud i stillingen som prosjektleder. Begge tiltrer i stillingene 1. august 2017.

NCSC Norge er den eneste foreningen i Norge for kjøpesenterbransjen og den norske avdelingen har nærmere 350 medlemmer. Totalt har NCSC ca 1200 medlemmer i Norden. Hovedoppgavene for Hege Kolberg vil være ålage gode møteplasser for bransjen gjennom fagseminarer, studieturer og konferanser, samt utvikle NCSCs øvrige produkter for norske og nordiske medlemmer.


Kolberg har bred varehandel - erfaring fra tidligere stillinger i Canon Norge, Sønnico Engros og Steen & Strøm. Hun kommer sist fra stillingen som eier og rådgiver i eget firma som hjelper mindre bedrifter med digital og tradisjonell marketing, PR, kommunikasjon og events.

- NCSC har en sterk markedsposisjon, og den ser jeg frem til å være med å videreutvikle. Med erfaring fra sterke merkevarer håper jeg å kunne bidra med ny innsikt og nye tenkemåter. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med Vibeche S. Jarud, NCSC og våre dyktige samarbeidspartnere, sier Kolberg.

Vibeche S. Jarud er ansatt i stillingen som prosjektleder. Jaruds hovedoppgaver vil være å arrangere Nordens største kjøpesenterkonferanse, i tillegg til studieturer og seminarer. Utover dette vil hun være med å utvikle NCSCs øvrige produkter og markedsaktiviteter.

Jarud har omfattende erfaring innen salg, prosjektledelse og konseptutvikling. Hun har hentet erfaring fra flere store byråer, deriblant JCP og 6. sans. I tillegg har hun i flere år vært freelance prosjektleder der hun også jobbet med veldedighetsarrangement og frivillige organisasjoner. Jarud kommer fra stillingen som konseptutvikler og eier i eget firma innenfor HealthTech og FinTech.

- Jeg ser virkelig frem til å begynne hos NCSC, sier Vibeche S. Jarud. NCSC har hatt en positiv utvikling b.l.a med sine mange gode konsepter. Jeg synes foreningen er spennende og ser frem til å kunne bidra til fortsatt framgang.

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Nordic Council of Shopping Centers Norge er den eneste foreningen i Norge for kjøpesenterbransjen og den norske avdelingen har nærmere 350 medlemmer. Totalt har den nordiske foreningen over 1100 medlemmer, og har aktiviteter i alle nordiske land. 


Formålet for foreningen er å lage møteplasser for bransjen, hvor det skapes faglige og menneskelige relasjoner, enten du er senterleder, sentereier, leietaker/detaljist eller tjenestetilbyder. 


Arrangementene i Norge er fagseminarer, studietur til utlandet og Kjøpesenterkonferansen hver høst. I tillegg har medlemmene tilgang til flere nordiske arrangement. NCSC tilbyr også utdannelse innen Center Management. 


NCSC står også bak utdelingen av Kjøpesenterprisene: Årets Kjøpesenter, Årets Butikkjede, Årets Driftsteam og markedsprisen Den Gyldne Idé. Disse prisene deles ut på Kjøpesenterkonferansen hvert år. For mer informasjon om konferansen og prisene, se www.kjøpesenterkonferansen.no

Kontakter

Rolf Otto Svendsen

Pressekontakt Styreformann NCSC Norge 917 39 522

Hege Kolberg

Pressekontakt Markedssjef NCSC Norge +47 918 69 129