Gå videre til innhold
Kompakte klemmer for bygningsinstallasjon

Bilde -

Kompakte klemmer for bygningsinstallasjon

Med de nye push-in-installasjonsrekkeklemmene PTI 16/S fra Phoenix Contact kables bygningsinstallasjoner enkelt og uten bruk av verktøy selv der plassen er begrenset. De plassbesparende klemmene på kun 10,2 mm klemmebredde er kompatible med alle installasjonsrekkeklemmene fra Phoenix Contact og supplerer produktsortimentet for ledere opptil 16 mm².
  • Lisens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
  • Filformat: .tiff
  • Størrelse: 1181 x 886, 3.02 MB
Last ned

Emner

Kategorier

Kontakter

Andre Sømme Brumoen

Andre Sømme Brumoen

Pressekontakt Marketing and Social Media Responsible

Relatert innhold

Phoenix Contact Norge

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Vi er en familiebedrift med hovedkvarter i Tyskland. Bedriftsgruppen omfatter 15 tyske og 4 internasjonale bedrifter samt 55 salgsavdelinger over hele verden. På internasjonalt plan er vi representert i over 100 land og selskapet sysselsetter ca. 20 000 medarbeidere. 

I Norge er vi 40 medarbeidere fordelt på hovedkontor og lager i Oslo, samt salgskontorer i distriktene. I Oslo har vi et stort lager med høy leveringsdyktighet for det norske markedet. Her er vi også i stand til å gjøre enkel bearbeiding og sammenstilling etter kundens behov.


Phoenix Contact Norge
Strømsveien 344
1001 Oslo
Norway