Allied Telesis

Allied Telesis introducerar avancerade Managed Services för nätverk över hela världen

Pressemelding   •   okt 29, 2012 15:40 CET

Allied Telesis, en ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och flexibla, interoperabla nätverkslösningar, tillkännagav i dag introducerandet av sina nya avancerade Managed Services som erbjuds över hela världen. Dessa nya avancerade tjänster utnyttjar Allied Telesis kunskap inom tjänster för planering, utformning, implementering, drift och övervakning samt underhåll av nätverk.

”Allied Telesis nya avancerade tjänster för nätverkshantering kan leverera prestandaökningar som skapar betydande affärsmässiga fördelar för våra kunder, samtidigt som de är helt oberoende av återförsäljare”, säger Francesco Stramezzi, General Manager för Allied Telesis i EMEA- och CSA-regionerna. ”Vårt mål är att garantera att våra kunder maximerar de avsevärda investeringar som de har gjort i att bygga och underhålla ett effektivt och skalbart nätverk, och för detta är Allied Telesis helt rätt – en organisation som kan utveckla, drifta och styra de tjänster som våra kunder behöver för att förbli konkurrenskraftiga.”

Allied Telesis Managed Services-organisation tillhandahåller en omfattande uppsättning högkvalitativa, kostnadseffektiva och avancerade obrutna IP-baserade nätverkslösningar och webbaserade tjänster till företag och kunder som erbjuder tjänster över hela världen. Denna svit med övervakning, underhåll, hantering och professionella tjänster ökar driftens rörlighet och reducerar företags och tjänsteleverantörers nödvändiga investeringar i resurser, utbildning och teknik.

”Med Allied Telesis avancerade Managed Services för nätverk kan våra kunder fokusera på sina verksamheter, och lita på att deras nätverksinfrastruktur klarar av att understödja det dagliga arbetet till förutsägbara och begränsade kostnader, samtidigt som det minimerar risker och stilleståndstider”, säger Hans Englesson, Nordenchef på Allied Telesis. ”Våra tjänstealternativ är både skalbara och flexibla för att kunna anpassas till alla kunders behov och deras strategiska verksamhetsmålsättningar.”


Allied Telesis kommer också inom kort att lansera ett dedikerat serviceprogram för samarbetspartners.

För mer information, bilder, testprodukter eller förfrågningar om intervju, kontakta:

Andreas Wadensten, Time PR, e-post: andreas.wadensten@time.se,
telefon: +46 709-77 90 90.

Om Allied Telesis

Allied Telesis grundades i Japan 1987 och är en ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och flexibla, interoperabla nätverkslösningar.

Företaget tillhandahåller pålitliga nätverkslösningar för video, röst och data till kunder på många olika marknader, bland annat offentlig förvaltning, sjukvård, försvar, utbildning, detaljhandel, hotell och internetoperatörer. Allied Telesis arbetar hela tiden för att förnya hur tjänster och tillämpningar levereras och hanteras, vilket leder till ökat värde och minskade driftkostnader.

Besök oss online på alliedtelesis.com