Allied Telesis

Allied Telesis sikrer høj fleksibilitet med lancering af NIC

Pressemelding   •   feb 15, 2010 13:53 CET

4-ports kobberbaseret Gigabit PCIe-virtualiserings NIC giver en høj systemydelse

Allied Telesis har lanceret et højtydende virtualiserings-NIC (Network Interface Card) til servere, hvorpå der kører virtuelle maskiner. AT-2973T/4, der er en forbedret version af AT-2973-serien, som blev lanceret i november 2009, er et 4-ports 1000T Gigabit PCIe x4-virtualiserings-NIC. Dette kort kombinerer virtualisering og høj fleksibilitet og giver en mere stabil programydelse i hele netværket.

Det operativsystem, der kræves for at køre en virtuel maskine, er komplekst, og selvom chipsættene er blevet forbedret i de seneste år, er det stadig en større opgave at skabe en ægte virtuel maskine. Kødannelse er et almindeligt problem i forbindelse med virtuelle maskiner. Den betyder, at ydelsen reduceres, når værts-CPU´en samler/opdeler indgående meddelelser og sender dem til den rigtige kø til hver enkelt virtuel maskine. AT-2973T/4 udfører denne opgave samt TCP/IP Offload Engine-funktioner (TOE) og tager presset fra værts-CPU´en. Det øger datahastigheden markant.

Kim Larsen, Country Manager hos Allied Telesis, udtalte i den forbindelse: "Fleksibilitet er helt afgørende for den måde, hvorpå it-netværk udvikles, og vores strategi er at levere meget fleksible og billige netværksløsninger til virksomheder, byer og operatører. Opgraderingen til AT-2973-udvalget er blot et af de områder, hvor vi gør vores tilbud endnu bedre, så vi kan imødekomme kundernes krav."

AT-2973T/4 er så kraftig, at den kan opnå en datahastighed på 2 Gbps pr. forbindelse. Det betyder, at missionskritiske programmer på netværket køres meget effektivt. Det er kompatibelt i forhold til MSI-x (Message Signal Interrupt) og kan derfor styre flere netværkskøer, en til hver enkelt virtuel maskine, og dermed leve op til den seneste PCIe-standard. AT-2973T/4 understøtter også iSCSI v1.0 og kan være en iSER Host Bus Adaptor-initieringsenhed (HBA), som betyder, at hovedcomputeren kan være tilsluttet enheder til netværkslagring.

AT-2973T/4 fås fra marts 2010.

Om Allied Telesis
Allied Telesis har i mere end 20 år været en førende leverandør af infrastruktur til netværk. I dag giver virksomheden mulighed for levering af data-, stemme- og videotjenester til en række forskellige kunder over hele verden. Allied Telesis brænder for at være nyskabende, når det gælder levering og styring af tjenester og programmer, hvilket giver øget værdi og lavere driftsomkostninger.
http://www.alliedtelesis.comPressekontakt
Andreas Wadensten
+46709779090
E-mail