Comparex Danmark

COMPAREX åbner lokalt datterselskab i Canada

Pressemeddelelse   •   Aug 26, 2015 18:15 CEST

Birkerød, 26.08.2015 – Som et led i COMPAREX' vækststrategi, udvider it-virksomheden nu sin internationale tilstedeværelse og tilføjer Canada som nyt lokalt marked. Efter de senere års ekspansion i USA, er Canada næste skridt i serviceringen af COMPAREX' kunder på det nordamerikanske kontinent. Med udvidelsen har virksomheden nu operationelle datterselskaber i 33 lande.

Det nye datterselskab i Canada er endnu et vigtigt skridt i COMPAREX' vækststrategi, som er designet med henblik på at yde internationale kunder integreret support på deres respektive lokationer. COMPAREX ser Canada som en ny spændende salgsregion, ligesom de lokale canadiske kunder vil kunne nyde godt af virksomhedens globale netværk og portefølje.

I tillæg vil COMPAREX også introducere SoftCare på det canadiske marked. SoftCare er en cloud-baseret service, som kunderne bruger til at strømline indkøb, brug og styring af virksomhedens softwarelicenser. En integreret del af SoftCare er compliance-løsningen, SAM2GO, der løbende støtter virksomheden og brugerne med en præcis opgørelse af software og anvendelse. Og foruden at mindske risikoeksponering reducerer løsningen også omkostningerne.

”Vi glæder os til at kunne udvikle det canadiske marked. Det giver os mulighed for at styrke vores position i Nordamerika. Og at indtræde på markedet som global Microsoft Partner, gør det kun endnu mere spændende,” siger John Havlick, Executive Vice President i COMPAREX.

"Efter højdepunktet i 2015, med udnævnelsen som Microsoft Partner of the Year, i de eftertragtede kategorier, Volumenlicenser og Software Asset Management, er dette endnu en markering af vores dybe globale ekspertise inden for licenser og services."

COMPAREX vil tilbyde kunder i Canada cloud-løsninger og service i forbindelse med migrering. Baseret på 30 års succesfuldt og globalt partnerskab, har Microsoft autoriseret COMPAREX til også at være Licensing Solution Partner (LSP). Det betyder, at COMPAREX kan tilbyde kunder et bredere udbud af Microsofts licensmuligheder, og dermed bedre opfylde kundernes forretningsmæssige behov.

"Vi er meget begejstrede over at kunne byde COMPAREX velkommen som nyt medlem af vores LSP-program i Canada,” siger Jason Brommet, Director, Partner Business Development, Microsoft Canada. "Kundernes indkøbsmønster udvikler sig i takt med implementeringen af cloud. Og som et resultat heraf har vi revideret vores kanalstrategi. Blandet andet med partnere, som COMPAREX, der er i stand til at levere potentialet i cloud, og dermed bringe værdi til vores fælles kunder.”

Software. Rådgivning. Ydelser.

Hos COMPAREX-koncernen tilbyder vi dig software, rådgivning og ydelser – it-løsninger fra ét sted, uanset producent.

Som kunde hos os nyder du både godt af mere end 30 års erfaring og vores viden om moderne, integrerede og dynamiske it-løsninger. Vores specialister tilbyder dig en enestående kompetence i form af indkøb og licenshåndtering af software og en omfattende konsulent- og servicepakke, der går på tværs af producenter, men er samlet ét sted.


Som kunde hos COMPAREX, drager du fordel af mange års ekspertviden, der omfatter alt fra analyse og design, implementering og aktivering til support. COMPAREX-akademiet, MultiVendor-helpdesk og SAM-ydelser supplerer vores portefølje.


Ca. 2.150 ansatte på 80 kontorer i 33 lande på tværs af Europa, Afrika, Asien og USA er klar til dine projekter. Vi samarbejder med velkendte leverandører, deriblandt Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, McAfee og IBM. Vi er Microsoft EMEA Licensing Solutions Provider (LSP) og har mere end 4.750 certificeringer fra 70 leverandører.


Små og mellemstore virksomheder, offentlige institutioner, industrielle virksomheder og globale selskaber fra forskellige dele af den økonomiske sektor stoler på COMPAREX.


"We support your success"!