Comparex Danmark

COMPAREX rykker ind på det tyrkiske marked

Pressemeddelelse   •   Aug 08, 2015 18:13 CEST

Birkerød, 05.08.2015 – Leverandør af it-services og license management COMPAREX offentliggør i dag, at virksomheden nu ekspanderer forretningen til også at omfatte Tyrkiet. Med base i Istanbul vil COMPAREX introducere SoftCare licensstyring på det tyrkiske marked samt tilbyde en omfattende portefølje, der dækker alle aspekter af indkøb og optimering af licenser.

"Det tyrkiske softwaremarked har den helt rette størrelse og potentiale. Og med de økonomiske forbindelser til de øvrige lande, hvor COMPAREX allerede er tilstede, spiller Tyrkiet en vigtig rolle. Derfor har COMPAREX længe været interesseret i at etablere sig i landet. Efter fire års grundig research og forberedelser er vi derfor glade for, at det nu er lykkedes," siger Alexander Kutowski, COMPAREX Executive Vice President.

Med SoftCare tilbyder COMPAREX en cloud-baseret løsning, som kunderne bruger til at strømline indkøb, brug og styring af virksomhedens softwarelicenser. En integreret del af SoftCare er compliance-løsningen, SAM2GO, der løbende støtter virksomheden og brugerne med en præcis opgørelse af software og anvendelse. Og foruden at mindske risikoeksponering reducerer løsningen også omkostningerne.

Etableringen i Tyrkiet er endnu et skridt i COMPAREX internationale ekspansionsstrategi, der er designet til at give multinationale virksomheder en lokal og integreret support i de enkelte regioner. For COMPAREX er Tyrkiet en spændende salgsregion, og kunder i Tyrkiet vil fremover kunne benytte virksomhedens globale netværk og portefølje.

Selskabet vil desuden fungere som officiel Microsoft Licensing Solutions Provider (LSP) i Tyrkiet. Lokal LSP status er afgørende for en udvidelse af COMPAREX forretningsaktiviteter i regionen. COMPAREX opererer allerede i mere end 30 lande verden over, og er for nylig blevet udnævnt Microsoft Partner of the Year i kategorierne Volume Licensing og Software Asset Management.

Om det fælles samarbejde fortæller Microsoft Tyrkiet: "Vi er begejstrede for at byde COMPAREX velkommen som ny lokal LSP Partner. Microsoft og COMPAREX har med succes i mange år samarbejdet i flere lande rundt om i verden. Vi sætter pris på virksomheden som en særdeles innovativ og pålidelig partner. Og vi håber, at COMPAREX vil gøre de nye Cloud-teknologier endnu mere populære i Tyrkiet. Desuden tilbyder COMPAREX en helt unik Software Asset Management service, der kan skabe endnu mere merværdi for vores fælles kunder."

COMPAREX i Tyrkiet vil samarbejde med selskabet Dataserv. Alexander Kutowski ser samarbejdet som en vigtig byggesten for en succesfuld lancering: "Vi er meget glade for, at arbejde side om side med Dataserv som vores lokale partner. Virksomheden har stor erfaring inden for salg og rådgivning af software, og de er parate til at assistere os på flere fronter i udviklingen af det tyrkiske marked."

Software. Rådgivning. Ydelser.

Hos COMPAREX-koncernen tilbyder vi dig software, rådgivning og ydelser – it-løsninger fra ét sted, uanset producent.

Som kunde hos os nyder du både godt af mere end 30 års erfaring og vores viden om moderne, integrerede og dynamiske it-løsninger. Vores specialister tilbyder dig en enestående kompetence i form af indkøb og licenshåndtering af software og en omfattende konsulent- og servicepakke, der går på tværs af producenter, men er samlet ét sted.


Som kunde hos COMPAREX, drager du fordel af mange års ekspertviden, der omfatter alt fra analyse og design, implementering og aktivering til support. COMPAREX-akademiet, MultiVendor-helpdesk og SAM-ydelser supplerer vores portefølje.


Ca. 2.150 ansatte på 80 kontorer i 33 lande på tværs af Europa, Afrika, Asien og USA er klar til dine projekter. Vi samarbejder med velkendte leverandører, deriblandt Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, McAfee og IBM. Vi er Microsoft EMEA Licensing Solutions Provider (LSP) og har mere end 4.750 certificeringer fra 70 leverandører.


Små og mellemstore virksomheder, offentlige institutioner, industrielle virksomheder og globale selskaber fra forskellige dele af den økonomiske sektor stoler på COMPAREX.


"We support your success"!