Nyhetstips

Engelsk-online.com indfører gratis engelsk test og gratis prøvekurser

Pressemelding   •   feb 08, 2010 11:42 CET

Websiden Engelsk-online.com er en ny aktør på makedet for interaktive multimedia språkkurser, der tilbyder engelsk kurser på internettet. Vi har fået mye nye kunder sidste halvår af 2009 og i begynnelsen af 2010 i forbindelse med en række nye online-kurser. Det styrker os i vores tro på, at der er en voksende interesse for læring af språk via internettet, siger Thomas Jacobsen, der er den daglige leder.

Nye kursister begynner med en gratis engelsk test

Vi kan mærke, at vore nye kunder er rigtig glade for vores gratis tilbud Vi tilbyder blandt andet en gratis engelsk test - helt uforpligtende. På 10-15 minutter kan du finde ud af, hvilket nivå dit engelsk er på. Det er en stor fordel fordi man så er langt bedre i stand til at vælge et relevant og målrettet engelsk kurs efterfølgende. Og vi kan mærke på responsen, at mange synes de har et behov for at blive bedre til engelsk. Det virker som om flere og flere bliver klar over, at jo bedre ens engelsk er jo nemmere har man ved at klare sig i en lang række situationer, hvor det er nødvendigt at kunne ordentligt engelsk. Og situationer hvor det er vigtigt at kunne ordentligt engelsk kan være både ved jobsamtaler, på arbejdet, på de videregående uddannelser og ikke mindst til ferie- og rejsebruk.

Gratis engelske prøve-kurser

Udover den gratis engelsk-test tilbyder vi også gratis engelske prøve-kurser. De fleste prøver kurset af i nogle dage, hvorefter de bestiller en adgang i 4,16, 26 og helt op til 52 uker. Ved at tilbyde de gratis prøvekurser sikrer vi, at vores kunder får det helt rette engelsk-kursus. Så der er mange muligheder for at finde et kurs og en kurslænge, der passer til behov, ambitioner og pengepung.

Spar tid og penge – og bestem selv tempoet

Mange lægger vægt på, at de kan sidde i ro og mag hjemme foran deres computer og træne engelsk. Tid og penge til transport til et traditionelt engelsk kurs er sparet. Og man kan klø på når som helst motivationen og energien melder sig. Så selv om man er ”natteravn” eller ”morgenmenneske” så kan man altid logge på og arbejde videre med øvelser og opgaver. Man bestemmer helt selv tempoet og kan naturligvis tage alle de pauser man har behov for. Hvis man er en lille smule genert – ja, så er der altså ikke nogen at være genert over for. For man kan vælge, at hele engelskkurset er et selvstudie. Automatiske tilbagemeldinger på, hvordan man klarer sig er en naturlig og stimulerende del af engelsk kurserne. Og der er kurser helt fra begynderniveau til det avancerede nivå, der på den såkaldte EU-sprogskala svarer til C2. Så der er faktisk mulighed for at blive bedre til engelsk – næsten uanset, hvor god man er i forvejen.

Hverdagsengelsk – få det nemmere og sjovere på dine ferier

Vi ønsker at kunne tilbyde engelsk til så mange som muligt. Derfor har vi lagt vægt på at kunne tilbyde hverdagsengelsk – eller dagligdagsengelsk, hvor man får adgang til hele 10 forskellige nivåer - med egen resultattavle. På resultattavlen kan man følge med i sin fremgang og se, hvilke opgaver man klarer sig godt og mindre godt i. Det sikrer, at man nemt kan gentage øvelserne og hurtigt forbedre sig.

Engelsk for akademikere og studerende

Derudover har vi målrettede kurser til studerende, der skal følge fag på engelsk på en videregående uddannelse – de vælger akademisk engelsk. Flere og flere fag udbydes på engelsk - så også her mærker vi en god interesse for vore kurser.

Flere forretninger med bedre engelskkundskaber

Der er både forhandlingsengelsk, møteengelsk, telefonengelsk og ikke mindst præsentationsengelsk. Du lærer blandt andet ved at se på videooptagelser af autentiske situationer som medarbejdere i den del af dansk erhvervsliv, der har handel med udlandet kan nikke genkendende til. Udover videooptagelserne kan du arbejde med en række øvelser og opgaver, der blandt andet styrker dig som forhandler når ordren skal i hus. Forhandlingerne bliver betydeligt bedre når man taler ordentligt engelsk - skulle vi hilse og sige.

Engelsktalende babyer!

Endelig har vi en lille, men meget spændende gruppe, der består af babyer. Babyer der lærer engelsk via fjernsynet. Videnskabsfolk mener nemlig, at babyer kan lære engelsk lige så godt som de lærer deres modersmål. Så vi siger lidt for sjov, at vi har engelsk kurser til alle, der vil være bedre: borger, businessman, bachelor, barn og baby, slutter Thomas Jacobsen.

Det er planen at udbygge med flere målrettede engelskkurser i tiden fremover.
http://www.engelsk-online.comPressekontakt
Thomas Jacobsen
+45 6127 9603
E-mail