Creative Elv8ion

Fest og event app i 3D

Pressemelding   •   jun 20, 2011 01:25 CEST

Fest og event app i 3D
Ny applikation gør det nemt og sjovt at planlægge THE party – eller event


Hvis du kender nogle playmates kunne det sagtens vare en god idé hvis du fik dem inviteret til din fest. 
Hvis ikke, so er PartyM8 (mate) et uundværligt redskab for den der brænder for at organisere fede events 
på den kreative måde. Med PartyM8 lander en spritny applikation, der på en interaktiv og underholdende måde hjælper med at organisere fester, events og andre projekter. Gode tips og aktuelle links, som er tilpasset de valg, eventet er baseret på, og som derefter kan lægges direkte på facebook.

Til forskel fra andre værktøjer inden for planlægning er PartyM8 bygget op i et 3D-miljø med grafik og musik som hidtil har været forbeholdt computerspil.

Den bliver din ”bedste ven” når drengeaften eller fødselsdagsfesten skal planlægges. Du får styr på de ting, der skal laves, og den giver gode tips til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine venner. 

Party M8 guider brugeren trin for trin til at organisere og prioritere festens/eventets indhold. 
Applikationen hjælper også med at fordele budgettet på brugerens prioriterede områder som mad, drikkevarer og underholdning, som sikrer at budgettet overholdes. Samtidig er den en hjælp, som sikrer at alle delmål og deadlines bliver overholdt.

- I en opgraderet version, der har præmiere i nærmeste fremtid, bliver det også muligt at bestille taxa, take away og derudover at få tip om koncerter og underholdning m.m. i netop din by. Du vil også kunne købe billetter direkte via applikationen, fortæller den ene af idémagerne, Prashant Sharma.


Party M8 indgår i AppM8s som er en serie interaktive applikationer, der gør det muligt at organisere hverdagen på en nem måde både professionelt og privat. Disse apps bliver lanceret løbende igennem 2011-12. Alle bygger på samme pædagogik og følelsen af at befinde sig i et spilleunivers, netop som i PartyM8.


- Min erfaring fra fest og event arrangement er at det svære ikke er at finde det du har brug for men at sortere ud og sammenstille det på en nem, overgribende måde og holde budget og deadlines. Dette er årsagen til at 
Party M8 og alle AppM8s er opbygget til at forenkle så at brugeren i stedet kan fokusere på de rigtige ting og have det sjovt, siger den anden af idémagerne, David Tivemark.

Party M8 er resultatet af et unikt skandinavisk samarbejde med aktører fra Oslo, København og Malmø.
Bag projektet står 7m Consulting, Sharma Consulting, By Glantz og Frost Software.

Party M8 er for nylig blevet udgivet for iphone og ipad og lanceringen blev fejret med et brag af en fest på det flotte La Belle Solle i det centrale Oslo. Det er også planlagt at have releasefester i København og Stockholm.


Se billeder fra festen her: http://www.creative-elv8ion.com/bilder-lanseringsfest/


Presentationsfilm: www.creative-elv8ion.com/partym8/

Kontaktuppgifter:                      

Prashant Sharma        p.sharma@creative-elv8ion.com                

Camilla glantz
            c.glantz@creative-elv8ion.com

David Tivemark
         d.tivemark@creative-elv8ion.com