Creative Elv8ion

Fest og event app i 3D

Pressemelding   •   jun 20, 2011 01:31 CEST

Fest og event app i 3D
Ny applikation gør det nemt og sjovt at planlægge THE party – eller event


PartyM8 (mate) er et uundværligt redskab for den, der brænder for at organisere på den kreative måde. 
Med PartyM8 lander en spritny applikation, der på en interaktiv og underholdende måde hjælper med at organisere fester, events og andre projekter. Gode tips og aktuelle links, som er tilpasset de valg, eventet er baseret på, og som derefter kan lægges direkte på facebook.

Til forskel fra andre værktøjer inden for planlægning er PartyM8 bygget op i et 3D-miljø, som hidtil har været forbeholdt computerspil.

Party M8 guider brugeren trin for trin til at organisere og prioritere festens/eventets indhold. Applikationen hjælper også med at fordele budgettet på brugerens prioriterede områder som mad, drikkevarer og underholdning, som sikrer at budgettet overholdes. Samtidig er den en hjælp, som sikrer at alle delmål og deadlines bliver overholdt.

- I en opgraderet version, der har præmiere i nærmeste fremtid, bliver det også muligt at bestille taxa, take away og derudover at få tip om koncerter og underholdning m.m. i netop din by. Du vil også kunne købe billetter direkte via applikationen, fortæller den ene af idémagerne, David Tivemark.


Party M8 indgår i AppM8s som er en serie interaktive applikationer, der gør det muligt at organisere hverdagen på en nem måde både professionelt og privat. Disse apps bliver lanceret løbende igennem
2011-12. Alle bygger på samme pædagogik og følelsen af at befinde sig i et spilleunivers, som i Party M8. 


- Opskriften på et succesfuldt projekt er at bevare overblikket – det er alfa og omega for at foretage de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. Derfor er Party M8 og alle Appm8s designet til at forenkle processen på en måde, som gør det let og overskueligt for brugeren at indfri alle de delmål, der skal til for at nå selve målet for det perfekte projekt, siger den ene af idémagerne, David Tivemark.Party M8 er resultatet af et unikt skandinavisk samarbejde med aktører fra Oslo, København og Malmø.

Bag projektet står 7m Consulting, Sharma Consulting, By Glantz og Frost Software.


Bilder från lanseringsfesten: http://www.creative-elv8ion.com/bilder-lanseringsfest/
Se presentationsfilm här:  www.creative-elv8ion.com/presentasjonsvideo-av-partym8/


Kontaktoplysninger: David Tivemark d.tivemark@creative-elv8ion.com         

Prashant  p.sharma@creative-elv8ion.com                       

Camilla glantz
 c.glantz@creative-elv8ion.com