Vann spa, hotell och konferens

Invitasjon - miniworkshop i Halden med Vann Spa Hotell och Konferens, Smögens Hafvsbad og Radio Prime

Pressemelding   •   okt 03, 2012 08:30 CEST

Invitasjon med miniworkshop på Haldens festning torsdag 18 oktober kl 16.00-19.00.

Mini workshop med ekte forjulstemning på festningen i Halden. Bli kjent med våre 2 flotte hotell på Vestkysten (1 time fra Svenske grensen). Vi önsker å la dere få en liten smakebit av hva vi kan by på i tiden som kommer, i en avslappet og inspirerende atmosfaere.

Program for ettermiddagen;

* Velkommen

*Presentasjon av Vann og Smögens Hafvsbad

*Aktivitetsmeny

*Radio Prime forteller litt om lyd og dens påvirkningsevne i samarbeid med firmaet Både og. Lag din egen Radiosnutt!

*Så hygger vi oss med litt god mat og god underholdning

Påmedling: Er med i trekningen av et gavekort fra Vann og Smögens Hafvsbad. Vi tar lopende imot påmeldinger frem til 12 Oktober. Det er begrenset med plass.

SU: Monica Robinsson-Stavem, Tlf: +47 40767390, E-post: monica.robinsson-stavem@vann.se

Checka in. Andas ut. Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifierat och Svanenmärkt, med 151 dubbelrum och 5 sviter. VANN är godkänt för SHRs klassifiering i kategorin "4-Stjärnigt Superior". Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum och 8 rum är handikappanpassade. Hotellet är vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden. Gullmarn är Sveriges enda tröskelfjord med ett på många sätt unikt marint liv och den har därför blivit utsedd till marint skyddsområde. När du har checkat in och ställt ner ditt bagage rekommenderar vi att du antingen klär på dig och går ut – den närmaste omgivningen bjuder på väldigt mycket som är värt att se – eller klär av dig och går ner till vårt spa. Här finns ovanligt mycket som talar för att du kommer att trivas.