Isolda AS

Isolda | 2ctrl lanserar Aeon Labs i Sverige, Norge, Finland och Danmark

Pressemelding   •   mai 20, 2014 15:00 CEST

Aeon Labs levererar den senaste tekniken inom smarta hemlösningar. Produkterna som kommunicerar via radiovågor (Z-Wave) gör det enklare att integrera smarta lösningar i hemmet utan att dra kablar eller behöva vara tekniskt insatt. Exempelvis kan hemanvändaren enkelt styra hemmets alla lampor och klimatzoner med hjälp av en fjärrkontroll.

”På Isolda är vi väldigt glada att kunna erbjuda Aeon Labs produkter till den nordiska marknaden.
Vi ser att intresset av att kunna styra sitt hem bara ökar hela tiden och vi tycker inte att det hittills funnits någon leverantör som både kan leverera funktion och hög kvalitet på marknaden.”
- Anders Lövkvist, Marknadschef, Isolda.

Om Aeon Labs

Aeon Labs är en ledande tillverkare av trådlös teknologi till det smarta hemmet. Som designer, utvecklare och tillverkare fokuserar vi på lösningar kring de miljöer som vi spenderar mest tid i, d v s i hemmet och på kontoret. I korthet är vi specialister I produkter som pratar trådlöst.

För mer information, besök www.aeotec.com

Kontaktperson:

Mattias Ericsson, Affärsområdeschef Isolda | 2ctrl, +46 72 155 90 44, mattias.ericsson@2ctrl.se
Anders Lövkvist, Marknadschef, +46 300-517 81, anders.lovkvist@isolda.se


Isolda er et nordisk handelshus som tilbyr produkter og tjenester for forbruker- kontor- og smarte hjemmarkedet.Vi utvikler foretninger med sterke varemerker for våre forhandlere. Vår visjon er å være Nordensmest inspirerende og innovative leverandør av produkter for et mer effektivt, enklere og roligere liv.