Intab Interface-Teknik AB

Lätthanterlig datalogger - nu med galvanisk åtskillnad

Pressemelding   •   des 04, 2013 14:46 CET

Nu finns PC-loggern med galvaniskt isolerade ingångar. Den galvaniska åtskillnaden kan antingen monteras internt i dataloggern eller externt i en Peliväska tillsammans med mätinstrumentet.

Intab Interface-Teknik AB:s PC-logger komponeras ihop efter behov. PC-logger är omtyckt av användarna för sin enkelhet som samtidigt möjliggör avancerade mätningar. Loggern kan ha upp till 30 kanaler med tillval som mätområdesval, pulsräknarfunktion och digitala in- och utgångar. Alternativ med snabbanslutningspanel finns för enklare inkoppling. Den senaste nyheten är galvaniskt skilda ingångar.

- Vi har fått många förfrågningar om galvanisk åtskillnad från våra användare. Vi ser därför fram emot att kunna erbjuda detta, säger Intabs VD Sanna Arnfjorden.

PC-loggern är Intabs egna produkt - som tillsammans med mjukvaran EasyView används för analyser inom bland annat industri och tillverkning.


Intab Interface-Teknik är ett svenskt företag, specialiserat på dataloggers och mätinstrument. I det breda sortimentet erbjuds även kalibrering och utbildning.