Creative Elv8ion

Ny fest och event app gör det enkelt och kul att planera i 3D och direkt lägga ut på Facebook

Pressemelding   •   jun 20, 2011 01:48 CEST

Ny fest och event app gör det enkelt och kul att planera i 3D och direkt lägga ut på Facebook


PartyM8(mate) gör det enkelt och kul för den som gillar att organisera och planera, men vill göra det på ett lite mer kreativt och eget sätt. Med denna helt nya applikation kan du arrangera fester, events eller projekt som sedan direkt kan läggas ut på Facebook, då du redan är uppkopplad i applikationen.PartyM8 blir din ”bästa kompis” när tjejmiddagen eller födelsedagsfesten ska arrangeras med stil.Den hjälper dig att hålla ordning på allt som ska göras och ger smarta tips baserat på dina val och efter typ av fest. Allt för att skapa en oförglömlig upplevelse för dina gäster.

Till skillnad från andra planeringsverktyg och kalendrar är PartyM8 uppbyggd i en snyggt designad 3d-miljö med en härlig spelkänsla och musik och grafik som man tidigare bara kunnat hitta i dataspel.
PartyM8 guidar användaren steg för steg och hjälper till med att planera festens/eventets innehåll och fördelar sen budgeten över områden som mat, dryck, dekorationer och underhållning, allt efter önskemål. 


I en uppgraderad version som kommer inom kort, kommer det även att gå att beställa taxi, hämtmat och dessutom få tips på konserter och nöjen i just den stad man befinner sig i. Dessa tjänster kommer att tas fram i samarbete med användarna av PartyM8 och uteställen i storstäder främst i Skandinavien.


PartyM8 ingår i AppM8s som är en serie interaktiva applikationer för att enklare organisera tillvaron oavsett om syftet är privat eller yrkesmässigt. Dessa appar kommer att lanseras löpande under 2011-2012 och bygger på samma smarta upplägg och härliga spelkänsla som finns i PartyM8.- Min erfarenhet från fest och event arrangemang är att det svåra inte är att hitta vad du behöver, utan att göra urvalet, sammanställa det enkelt och ha en överblick på budget och deadlines. Det är anledningen till att partyM8 och alla Appm8s är designade så att användaren kan fokusera på det viktigaste för stunden och samtidigt njuta av processen, säger en av idémakarna, David Tivemark.
PartyM8 är ett unikt Skandinaviskt samarbete med aktörer från Oslo, Köpenhamn och Malmö. Bakom projektet står 7m Consulting, Sharma Consulting, By Glantz och Frost Software. Party M8 släpptes för iphone och ipad i dagarna och lanserades med en stor releasefest med en hel del kändisar på det lyxiga La Belle Solle i centrala Oslo. Planer finns på att ha liknande fester i Stockholm och Köpenhamn lite längre fram, enligt de festglada gänget bakom appen.Bilder från lanseringsfesten: http://www.creative-elv8ion.com/bilder-lanseringsfest/
Se presentationsfilm här:  www.creative-elv8ion.com/presentasjonsvideo-av-partym8/

Kontakt: 


Camilla glantz
 c.glantz@creative-elv8ion.com

David Tivemark d.tivemark@creative-elv8ion.com         

Prashant Sharma  p.sharma@creative-elv8ion.com