Smögens Hafvsbad

Ökade insatser mot Norge

Pressemelding   •   apr 29, 2013 09:00 CEST

Fler och fler norska företag lägger sina konferenser i Sverige. Tal från Tillväxtverket i Sverige visar att mer än 100 000 reser till Sverige för konferenser och möten 2011. Och trenden fortsätter att öka.

Det korta reseavståndet, den höga standaden och möjligheten till aktiviteter och teambuildning i kombination med det låga priset är starka argument för resandet.

De norska företagen sparar i snitt 15-18% på att få tillbaks momsen.

Med vårt läge drygt  en timma från svenska gränsen och våra aktiviteter till havs med allt från skaldjurssafari, fisketurer till champagne och ostronprovning är den norska marknaden oerhört viktig för oss. Att vi nu förstärkt upp vår säljavdelningen med ytterligare en person som arbetar mot Norge känns med tanke på dessa siffor helt riktigt, säger Thomas Liås Försäljningschef på Smögens Hafvsbad.


 

Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens-, och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten, ca en timma från svenska gränsen. Här finns 73 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader. Komplett spa med stort utbud av behandlingar, stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter. Välkommen till havet, klipporna och hotellet!