Smögens Hafvsbad

Smögens Hafvsbad i samarbete med Luxsit Organic Care blir i sommar ett första Pop-up Spa!

Pressemelding   •   apr 25, 2013 09:00 CEST

Bolaget Luxsit Organic Care som grundade den ekologiska hudvårdsserien Luxsit med Natrue certifikat, lanserar nu en spameny, framtagen i ett exklusivt samarbete med det välrenommerade Raison d´Etre. Smögens Hafvsbad blir redan nu i sommar ett unikt Pop-up spa .

-"Smögens Hafvsbad kombinerar historia med nutid, precis som vi på Luxsit gör i vårt framtagande av produkter. Båda våra företag vill ligga i framkant när det gäller hållbarhet och erbjuda produkter som vi alla kan använda med gott samvete. Smögens Hafvsbad vågar vara nydanande och innovativa i en annars väldigt homogen bransch och satsar på Luxsits första Pop-up, det uppskattar vi mycket! Från och med den 15 juni kan de första gästerna boka behandlingar", säger Satu Andersson VD för Luxsit Organic Care.

Fakta kring företag Luxsit Organic Care AB (www.luxsit.se)

Luxsit Organic Care grundades 2007 av Jenny Kärner och drivs sedan 2008 tillsammans med Theresia Dibinger. Luxsit tillverkar och säljer hudvård som är skonsam för både människa och miljö. Luxsit står för kvalité och självklar vardagslyx som du kan unna dig med gott samvete.

De arbetar med noga utvalda växtextrakt - främst från den nordiska floran - och tar tillvara på nedärvd kunskap som näst intill försvunnit. I deras produkter finns inga syntetiska ämnen och alla ingredienser är helt biologiskt nedbrytbara. Allt detta för att hudvård från Luxsit ska vara miljövänlig samtidigt som de vill erbjuda det allra bästa för huden. Tillverkningen av produkterna sker i deras egna svenska fabrik.


"Vi ser fram emot samarbetet och att i sommar pröva produkterna i våra behandlingar  ", säger Spa-chef på Smögens Hafvsbad Malin Gustafsson.

Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens-, och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten, ca en timma från svenska gränsen. Här finns 73 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader. Komplett spa med stort utbud av behandlingar, stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter. Välkommen till havet, klipporna och hotellet!