Skip to content
Nye avsløringer om O.J. Simpson på HISTORY

News -

Nye avsløringer om O.J. Simpson på HISTORY

Det er 20 år siden O.J. Simpson ble frikjent for dobbeltdrap. Nå har det dukket opp en rekke urovekkende opptak som sår tvil om hans uskyld. Det nye bevismaterialet blir avslørt i to eksklusive dokumentarer som har premiere 17. og 24. oktober på HISTORY.

Den 3. oktober 1995 kulminerte ”århundrets rettssak” i at den amerikanske skuespilleren og idrettsstjernen O.J. Simpson ble frikjent for anklagene om drapene på eks-kona Nicole Brown Simpson og hennes venn Ron Goldman. To tiår senere avdekker to eksplosive dokumentarer sjokkerende opptak og intervjuer, hvorav mesteparten aldri har blitt offentliggjort før.

The Secret Tapes of the O.J. Case: The Untold Story avslører nye detaljer både om hendelsene rundt dommen i rettssaken og de bekymringsverdige sidene ved O.J.s personlighet, gjennom hans egne uttalelser som ikke har vært allment kjent tidligere. Dokumentaren avslører foruroligende sannheter om O.J.s tanker, sinnstilstand og oppførsel før, under og etter den åtte måneder lange rettssaken.

Og for første gang på 20 år offentliggjøres et lydopptak som O.J. tok opp i hemmelighet før den beryktede biljakten i Los Angeles. Dokumentaren tar for seg sjeldne intervjuer med nøkkelpersoner fra begge sider i saken, inkludert forsvarsadvokat Robert Kardashian og hans daværende kone, Kris Kardashian Jenner, som var nære venner av Simpsons-paret.

Den andre dokumentaren, O.J. Speaks: The Hidden Tapes, gir unik innsikt i den sivile rettssaken i 1997, som fant O.J. Simpson ansvarlig for Nicole Brown Simpson og Ron Goldmans urettmessige død. Seerne får eksklusiv tilgang til opptak fra aktors forberedende intervjuer til den sivile rettssaken - opptak som har vært gjemt bak lås og slå i nesten 20 år.

Fred Goldman, faren til Ron Goldman, hjalp til med å skaffe til veie de avslørende opptakene. Familiemedlemmer, inkludert Fred Goldman, samt advokat Daniel Petrocelli og andre fra det juridiske teamet i den sivile rettssaken, er blitt intervjuet eksklusivt for programmet.

De to nye dokumentarene på HISTORY tar også for seg lister over vitner, telefonlogger, rettsprosedyrene, bevis og bilder fra åstedet som aldri tidligere har blitt offentliggjort.

Lørdag 17. oktober kl. 22.00
The Secret Tapes of the O.J. Case: The Untold Story

Lørdag 24. oktober kl. 22.00
O.J. Speaks: The Hidden Tapes

Topics

Categories

Bringing human stories to life!

A+E Networks UK er en kringkaster med en portefølje bestående av banebrytende fakta- og underholdningskanaler av høy kvalitet, som i den nordiske regionen inkluderer The HISTORY Channel, HISTORY HD, HISTORY2 and HISTORY2 HD. Kanalene sender 24 timer i døgnet, og alle programmene har norske undertekster. Selskapet, som er et fellesforetak mellom amerikanske A+E Networks og britiske Sky, har kanaler i nesten 100 land i Storbritannia, Skandinavia, Benelux, Mellom- og Øst-Europa, Afrika og Midtøsten.

A+E Networks
1 Queen Caroline Street
W6 9DZ London
United Kingdom
Visit our other newsrooms