Pressemelding -

Ledende reklamebyrå innen helse søker tekstforfatter

Vil du arbeide kreativt med de store norske legemiddelselskapene og andre spennende bransjer? Artell kommunikasjon er landets ledende innen legemiddelkommunikasjon. Med deg på laget er vi seks kreatører. Vi har også dedikerte PR-rådgivere, strategiske rådgivere og prosjektledere.

Vi søker deg som har gått på Westerdals eller tilsvarende, og som har noen års erfaring fra byrå. Du kjenner prosessene og er selvgående fra første arbeidsdag.

Du liker å jobbe i team, er sterk på ideer, tenker konseptuelt og har meninger om både kundens kunder og designernes design. Når skissene er presentert har du ingen problemer med å kjøre prosjektet til ferdig levert. Samtidig gjør du like gjerne større tekstoppgaver og har kontroll på intervjuform og andre redaksjonelle formater.

Du har god oversikt over digitale løsninger og er operativ på web og andre viktige flater.

Arbeidsoppgaver:

- Tekstarbeid kampanjer alle flater
- Redaksjonell produksjon
- Research og oversettelser til/fra engelsk
- Idearbeid i team med ADene
- Teamarbeid med PR-rådgivere

Lokalisert i Tønsberg.

Mappe og CV sendes til henning@artell.no.

Related links

Emner

  • PR, kommunikasjon

Kategorier

  • tønsberg
  • tekstforfatter
  • reklame
  • pr
  • byrå
  • jobb

Om Artell Kommunikasjon

Artell kommunikasjon (etablert 1997) er et av Vestfolds eldste byråer med nasjonale og internasjonale kunder. Artell er samlokalisert med 07 Interaktiv i et kompetansemiljø på nær 20 personer som tilbyr tjenester innenfor hele kommunikasjonsspekteret: strategi og merkevarebygging, reklame, design, PR, web, digitale medier og interaktiv kommunikasjon. Artell har spisskompetanse innen markedssegmentet helse og livsstil, samt mangeårig erfaring fra B2B-kommunikasjon, produktlanseringer, rekrutteringskampanjer og integrerte kreative kommunikasjonskampanjer for selskaper i vekst. Artells største eier er 07 Media (49%), med partnere Svein Johnsen (gründer) og Lene B. Hatlenes (byråleder). 07 Media er et av Skandinavias største aktører innen områder som nettbasert softwareutvikling, publisering, trykk og web. Les mer på artell.no

Kontakter

Kari-Line Rusten

Pressekontakt Byråleder/prosjektleder 99251630

Lene B. Hatlenes

Pressekontakt Senior Adviser and Manager/Partner 906 71 713