Pressemelding -

Ny e-handelsløsning skal gi flere kunder til Boxon

Med en ny e-handelsløsning skal emballasjeselskapet Boxon bli mere effektive og fleksible og få flere kunder. Sammen med Ateles vil Boxons nye moderne løsning være oppe og gå i begynnelsen av neste år.    

Boxon er markedsledende innen emballasjeløsninger og var tidlig ute med e-handel. Frem til nå er det gjort få forbedringer, og løsningen er blitt gammeldags. Ateles’ kom derfor i rett tid da de foreslo en løsning med Magento som ny plattform og Pimcore som produktinformasjonssystem. Forventningene er store.    

- Løsningen er en del av en omfattende satsing på digitale medier hvor målet er å bli mer fleksible og mer effektive ved å kommunisere bedre med markedet. Ved å gjøre e-handelsløsningen mer brukervennlig, informativ og attraktiv, forventer vi at vi kommer til å få flere kunder, særlig blant mindre bedrifter, sier Anders Rosberg som er nestleder i Boxon.    

Med den nye e-handelsløsningen vil kundetilbudene bli tydeligere ved at produktinformasjonssystemet Pimcore kobles sammen med plattformen Magento og Boxons nåværende forretningssystem.

 

- Ved å kunne håndtere og kategorisere sortimentet i Pimcore på en enkel måte vil nettpubliseringen bli lettere og mere automatisert. I dag må vi håndtere alle produkter manuelt, men i fremtiden vil kunne koble ett produkt til flere ulike tilbud. Dette er en av mange nye funksjoner som vil øke eksponeringen og bedre opplevelsen på nettstedet. Hele sortimentet blir mer informativt og vesentlig mere tydelig, sier Anders Rosberg.    

I begynnelsen av 2013 skal den nye e-handelsløsningen være oppe og gå.  

Kategorier

  • portal
  • e-handel
  • nettbutikk

Kontakter

Sverre Øier

Pressekontakt Country Manager Norway +47 41 61 14 15