Pressemelding -

Binære Opsjoner – ny form for Trading i Norge

De aller fleste har hørt om aksjehandel, valutahandel, handel med råvarer og lignende, populære handler som foregår over hele verden hver dag. For å tjene penger på slike former for handling bør man ha inngående kunnskaper og helst lengre erfaring innenfor det området man skal handle i, i tillegg til andre eventuelt nødvendige midler.. Nå har det derimot kommet en ny form for enklere online trading som for tiden vokser i Norge: handel med binære opsjoner.

Hva er handel med binære opsjoner?

Binære opsjoner, eller digitale opsjoner som det også kalles, er digitale kontrakter som gjør det mulig for kontrakthaveren å tape eller vinne penger fra en bestemt digital plattform. Man kan handle med binære opsjoner innenfor forskjellige områder, slik som for eksempel aksjer. Det er derimot en viktig forskjell mellom reell aksjehandel og aksjehandel med binære opsjoner. Ved normal aksjehandel handler man faktisk med ekte verdipapirer, mens binære opsjoner derimot er kontrakter man inngår for å gjette på om en bestemt aksjekurs vil gå opp eller ned innenfor et bestemt tidsrom.

Det samme gjelder ved binær opsjonshandel med for eksempel valuta; her vil man ikke handle med faktisk valuta, men skape kontrakter hvor man gjetter på om verdien av en bestemt valuta som for eksempel USD vil gå opp eller ned innenfor et gitt tidsrom. Gjetter man riktig, vinner man en viss mengde penger i forhold til innsatsen man la inn – og gjetter man feil, taper man innsatsen man la inn. Dette er grunntrekkene i handel med binære opsjoner.

Handel med binære opsjoner er enklere enn normal trading

I motsetning til handling med for eksempel aksjer eller råvarer, kan handel med binære opsjoner tilby en ny og forholdsvis simpel måte å handle på. Den foregår utelukkende over internett via en selvvalgt plattform, og består av å gjette om prisen på forskjellige aktiver går opp eller ned. Man trenger ikke å behandle fysiske råvarer, valutaer eller aksjer. Binære opsjoner er forholdsvis nytt i Norge og relativt nytt på verdensbasis, og øker stadig i popularitet grunnet handelsformens simple preg.

Dette betyr derimot ikke at handel med binære opsjoner ikke krever kunnskap og innsats. For å tjene penger på handel med binære opsjoner er det helt avgjørende å sette seg godt inn i handelsformen man vil drive med. Å følge markeder, nyheter og økonomiske analyser er alle faktorer som kan hjelpe med å gjøre ens inntjeninger best mulig, og avgjørende for at ens handling med binære opsjoner ikke skal skli over til usunn gambling man taper penger på. På samme måte som med annen trading står strategier helt sentralt for å gjøre gode penger.

Emner

  • Finans, aksjer, privat sparing

Kategorier

  • binary options
  • handel med binære opsjoner
  • binære opsjoner