Gå videre til innhold
Tøyen dro til Tønsberg for julekos i skogen

Nyhet -

Tøyen dro til Tønsberg for julekos i skogen

Vi har lagt bak oss en romjul som ble ekstra spesiell for beboerne i Åkebergveien 50 i år. De dro nemlig på en felles hyttetur!

Turen gikk til Eidene i Tønsberg, der styret hadde leid en hytte av Røde Kors. Leder av gårdsstyret, Amal/ Umu Queena, forteller at både barn og voksne storkoste seg, og ble bedre kjent med hverandre. Til tross for null snø i Tønsberg, hadde barna det gøy med aktiviteter som bueskyting, ballspill og samlinger rundt bålet. Foreldrene ble bedre kjent med hverandre, og viste ekte naboskap når de holdt hytta ren og ryddig, hjalp hverandre med barnepass, og drakk te og kaffe sammen etter at barna hadde lagt seg.

Denne turen hadde ikke vært mulig uten solid innsats fra leder av gårdsstyret, Amal Farah, både i forhold til planlegging, gjennomføring og dokumentering av turen. Ilona Dabrowska og Hodan Jama Abdi har også gjort en spesiell innsats. Ikke minst har beboerne hjulpet hverandre, og vist engasjement for bomiljøet sitt ved å delta på en slik tur.

Turen ble i sin helhet finansiert med ekstraordinære bomiljømidler fra byrådet i Oslo kommune (byrådsavdeling for eldre, helse og sosiale tjenester), forvaltet av Velferdsetaten. På vegne av gårdsstyret og beboerne i Åkebergveien 50 - tusen takk til dere!

Alle bilder er tatt av Amal A. Farah.

Emner

Kategorier

Kontakter

Marte Kvam Eide

Marte Kvam Eide

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Avdeling Lokalsamfunn 90128103

Velkommen til Bydel Gamle Oslo!

Gamle Oslo er en bydel i utvikling. Som følge av utbygging på områdene Ensjø, Kværnerbyen og Bispevika er den med sine 60.000 innbyggere byens nest mest folkerike bydel. Mangfold og stor variasjon i levekår kjennetegner bydelen og gir unike muligheter og utfordringer. Les mer om befolkning, levekår og boforhold på Bydelsfakta.

Sammen med våre innbyggere og andre aktører jobber vi for å realisere visjonen «sammen om løsninger». Bydelens prioriterte satsingsområder for 2022-2025 er arbeid og aktivitet, forebyggende og tidlig innsats, helhetlige og tilgjengelige tjenester og gjensidige og robuste partnerskap.

Gamle Oslo består av delbydelene: Grønland, Kampen, Enerhaugen (med deler av Gamlebyen), Nedre Tøyen, Vålerenga, Ensjø (og Valle), Etterstad (og Helsfyr og Brynseng), Kværnerbyen (resten av Gamlebyen, Ryenberget og Nygårdskollen) og Bispevika (Sørenga, Loenga, Grønlia, Bjørvika øst) og øyene utenfor.

Bydel Gamle Oslo
Hagegata 22
0653 OSLO Oslo
Norge