Pressemelding -

Byggmakker styrker seg i Stavanger

Byggmakker har avtalt å kjøpe byggevaredelen til Sørbø Trelast AS og Tau & Jørpeland Bygg AS. I handelen inngår to byggevarehus og et logistikksenter i Stavanger-området som i 2017 samlet omsatte for 222 millioner kroner. Sammen med kjøpene tidligere i år av Skattum Handel AS og Gipling AS eier nå Byggmakker-kjeden 32 av totalt 65 byggevarehus med en omsetning på nærmere 3 milliarder kroner.

-Vi er veldig fornøyd med å ha landet avtalen om kjøp av byggevaredelen til Sørbø Trelast AS og Tau & Jørpeland Bygg AS. Bolig- og husbyggingsvirksomheten inngår ikke i kjøpet. For oss er dette et strategisk viktig kjøp. Vi sikrer oss en tilstedeværelse i et viktig geografisk område av landet og det forsterker kontrollen over volumet i kjeden. Dette skaper enda større muligheter for vekst og økt lønnsomhet i et voksende marked. Vi har allerede merket økt tilfang av henvendelser fra aktører som ønsker å snakke med oss, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS.

Les hele saken på byggmakker.no her

Related links

Emner

  • Bygg, eiendom

Kategorier

  • oppkjøp

I BYGGMAKKER har vi årring på årring av stolt historie. I 2013 feiret vi 50 år med innkjøpssamarbeid og kjededrift. Og selv om over 50 år er en anselig fartstid, kan flere av våre varehus skilte med sammenhengende drift som er betydelig lenger enn det. Går vi noen av våre varehus nærmere etter i sømmene, viser det seg raskt at flere har drevet med byggevarer i over 100 år.

BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjede. Vi har 65 utsalgssteder over hele landet og selger både til forbruker- og proffmarkedet.

Byggmakker er eid av finske Kesko som er Nordens ledende byggevarekonsern.

Byggmakker skal være kundens førstevalg ved kjøp av byggevarer og de skal oppleve at vi har de mest kompetente medarbeiderne samt inspirerende produkter.

Kjedekontoret Byggmakker Handel AS er lokalisert i Lillestrøm.

Kontakter

Knut Strand Jacobsen

Pressekontakt Administrerende direktør Byggmakker Handel AS +47 454 92 010

Relatert innhold