Gå videre til innhold
Arizona nummer 5000 levert til Pulp Grafisk as!

Pressemelding -

Arizona nummer 5000 levert til Pulp Grafisk as!

Oslo, 11. mars– Canon, verdensledende leverandør av bildeløsninger, kunngjør i dag at Arizona nummer 5 000 er levert til Pulp Grafisk as i Oslo. Dette gjør Arizona til verdens mest solgte planskriver med stor margin, hvorav 67 er solgt i det norske markdet.

Da Canon inngikk avtale med Pulp Grafisk sommeren 2015 om levering av blant annet deres tredje Arizona, ble Pulp Grafisk as samtidig Canons største Arizona-kunde i Norden.

- Dette er en milepæl både for oss og for Canon. Vi har arbeidet med Canon i 12 år, fra leveranse av en liten digital printer til alle maskinene vi opererer i dag, sier Terje Gulbrandsen, daglig leder i Pulp Grafisk.

Anton Strand, Channel Director, Wide Format group i Canon Norge, legger til;

- Lite visste vi at Pulp Grafisk sin nyeste Arizona 6170XTS også skulle vise seg å bli nr. 5.000 produsert totalt siden lanseringen i 2007. Det er derfor ekstra stas at vi kunne feire denne milepælen her i Norge.

Pulp Grafisk er mye mer enn en leverandør av grafiske tjenester og produsent av markeds- og kampanjemateriell. De er også en samarbeidspartner og rådgiver innen kommunikasjon og kampanjegjennomføring og tar hånd om kampanjer fra A til Å enten de er printbaserte, digitale eller en kombinasjon.

Pulp Grafisk flyttet inn i nye lokaler i Hovinveien rett før nyåret og samtidig utvidet de sin maskinpark med en Arizona 6170XTS, et Zünd kuttebord av typen Zünd G3, samt en ColorWave 700.

- Vi har økt kapasiteten vår betydelig, maskinene er raskere, som gir oss muligheten til å være en enda bedre samarbeidspartner med våre kunder som har økende behov for service, kvalitet, hurtighet og fleksibilitet, avslutter Terje Gulbrandsen, daglig leder i Pulp Grafisk as.


Se video fra markeringen her.


For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Anton Strand
Channel Director, Wide Format Group
Canon Norge
anton.strand@canon.no


Terje Gulbrandsen
Daglig leder
Pulp Grafisk as
Terje.gulbrandsen@pulpgrafisk.no

Emner


Canon Norge
Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo. Fra og med den 1. juni 2013 er Canon Norge og Océ Norge juridisk ett selskap; Canon Norge as. Merkenavnet Océ består under Canon Group og eksisterer fortsatt på en rekke produkter.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no


Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom