Gå videre til innhold
Canon lanserer ny serie med bærbare projektorer

Pressemelding -

Canon lanserer ny serie med bærbare projektorer

Oslo/London, 21. august 2014 – Canon, verdensledende innen bildeløsninger, lanserer i dag en ny serie med bærbare LV-projektorer. De fem nye LV-modellene er kompakte, pålitelige og brukervennlige og sikrer lyssterk, høyytelsesprojeksjon og lengre levetid på lyspæren, til en svært god pris – for bedrifter og utdanningsmiljøer.

Alle modellene i Canons nye LV-serie: LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST og LV-X300ST har høy lysstyrke og 3000 lumen som standard. Lysstyrken gjør det mulig å vise bilder klart og tydelig i mange typer møte- og klasserom, også når lyset står på. Canon har valgt å inkludere en høykvalitets digital lysprojeksjons-motor (DLP) i LV-serien. DLP-motoren har ‘BrilliantColor™’-teknologi, noe som betyr at dype farger sikres gjennom et seksdelt fargehjul. Cyan og gult er nå inkludert, noe som dramatisk styrker metningsnivået og reduserer faren for matte, livløse farger som ofte forbindes med andre DLP-modeller. Samtidig sikrer den nye DLP-motoren enestående kontraster, med 2300:1 over hele spekteret.

Merk at alle de nye modellene er ”filterfrie”, noe som betyr at du slipper å tenke på kostnader til og utskifting av luftfilter. Driftskostnadene er ytterligere redusert med lyspærer med lengre levetid – opptil 6000 timers driftstid ved jevnlig bruk av ECO-innstillingen.

Fire av modellene i den nye serien har HDMI-port som sikrer perfekt gjengivelse av bilder fra digitale kilder som Blu-Ray DVD-spillere og moderne bærbare datamaskiner. Ved tilkobling til en egnet kilde, kan prosjektorene vise 3D-innhold via DLP Link-systemet. De fem modellene veier under 3 kilo, er svært lette å flytte på og dermed tilbys også en helt ny fleksibilitet og brukervennlighet.

De nye modellene i Canons bærbare serie er:

·  LV-WX300 – med pålitelig, skarp widescreen-visning med HDMI og nettverksport. Ideell for bruk på universitet og høyskole

·  LV-X300 – med XGA-oppløsning, skarp projeksjon og ekstremt pålitelig bildekvalitet. Spesielt velegnet for bedriftspresentasjoner

·  LV-S300 – med SVGA-oppløsning med lave driftskostnader. Nybegynnermodell som er meget velegnet for klasserom eller små kontorlokaler

·  LV-WX300ST – projiserer klare widescreen-bilder med høy lysstyrke fra korte avstander. Denne modellen er utviklet for bærbarhet og fleksibilitet, perfekt for møte- og klasserom.

·  LV-X300ST – leverer skarpe, klare XGA-bilder fra korte avstander, og er velegnet for både bedrifter og undervisningsmiljøer

–Vi har et kontinuerlig tett samarbeid med systemintegratorer og partnere, for å sikre at våre projektorer oppfyller kunders og markedets behov. Med høy lysstyrke til en rimelig pris, samtidig som vi sikrer den høye Canon-kvaliteten, vil vår nye LV-serie være et attraktivt tilbud til våre kunder, sier Trond Sliper, produktspesialist i Canon Norge.

LV-WX300, LV-X300 og LV-S300 vil være tilgjengelig fra september av, mens de to kortavstand-modellene – LV-WX300ST og LV-X300ST vil være i salg i desember.


Emner


Canon Norge
Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo. Fra og med den 1. juni 2013 er Canon Norge og Océ Norge juridisk ett selskap; Canon Norge as. Merkenavnet Océ består under Canon Group og eksisterer fortsatt på en rekke produkter.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no


Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom