Gå videre til innhold
Canon Norge med sterke resultater i første halvår

Pressemelding -

Canon Norge med sterke resultater i første halvår

Oslo. 4. september: Canon Norge presenterer svært sterke resultater innen Office-markedet for første halvår 2014 og lander som markedsleder med 28 % markedsandel.

Markedet for laserprintere gikk ned 9 %, mens Canon vokser med 8 %. Bedriftsmarkedet for MFP* går ned 8 %, mens Canon vokser med 16 % og igjen er nummer 1 i totalmarkedet med 27,6 % markedsandel. I tillegg kan Canon vise til en markedsandel på 64 % innen dokumentskannere.

Magnus Blegen, markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge, er svært fornøyd med første halvårs resultater. Han forteller om økt fokus på effektivitet og lønnsomhet i markedet og at selskaper i stadig større grad er ute etter å trekke veksler på Canons kompetanse og løsningsbredde innen dokumenthåndtering.  

- Canon har erfaringen og menneskene til å veilede kundene i endringene de gjennomfører. Ved redesign av arbeidsprosesser og effektivisering av dokumentflyt kan vi fullstendig redefinere måten kundene jobber på og de resultatene de oppnår. I tillegg kan vi redusere de utskriftsrelaterte kostnadene til kundene. Dette viste vi i første halvår, der vi landet som markedsledere med 28 % markedsandel, viste over 8 % vekst innen Solution Business og leverte nok et meget sterkt halvår innen digitaltrykk.

Klare for vekst

Canon Norge er giret for vekst – og øker farten innen løsningssalg, digitaltrykk og utskriftsløsninger for bedriftsmarkedet.

- I 2014 skal ha betydelig vekst innen kontormarkedet, ytterligere styrke vår posisjon innen Professional Print og vi skal ta nye steg for å bli en ledende løsningsleverandør, også innen Information Management, avslutter Magnus Blegen, markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge.

*Bedriftsmarkedet for MFP er her definert som det markedet som markedsanalyseselskapene referer til som «Copier» - hvilket i hovedsak omfatter større multifunksjonelle printere med serviceavtale.

Canon for Business hub

Canon har en dedikert nettside der man finner artikler og meninger rundt områdene finans, informasjonsteknologi og markedsføring. Besøk canon.no/exceptional.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Magnus Blegen
Markedsdirektør for bedriftsløsninger
Canon Norge
magnus.blegen@canon.no

Emner

Kategorier


Canon Norge
Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo. Fra og med den 1. juni 2013 er Canon Norge og Océ Norge juridisk ett selskap; Canon Norge as. Merkenavnet Océ består under Canon Group og eksisterer fortsatt på en rekke produkter.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no


Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication
Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom