Pressemelding -

Sportsbildesigner gjør ladning av elbiler smartere.

Den velrenommerte industridesigneren Joachim Nordwall har slått seg ihop med den svenske teknologibedriften Charge Amps i utviklingen av ladeløsninger for både elbiler og ladbare hybridbiler. Joachim har bak seg et lengre samarbeid med Koenigsegg som produserer eksklusive sportsbiler, der han sammen med Christian von Koenigsegg har designet bilmodellene Agera og Regera. Han er også mannen bak Grand Cuisine – spesialtilpassede high-end kjøkkenløsninger for Electrolux.

- En nødvendighet for fortsatt vekst på elbilmarkedet er attraktiv design i kombinasjon med smarte tekniske løsninger. Joachims bakgrunn i luksusbildesign er en fantastisk tilgang for utviklingen av intelligente, brukervennlige og attraktive ladeløsninger, sier Charlotte Eisner, adm.dir. hos Charge Amps.

Joachim Nordwall har også jobbet som designer for Saab og Danish Yacht. Han ser samarbeidet med Charge Amps som en mulighet til å utvikle produkter som kan bidra til et bedre miljø:

- Jeg tror at innovative bedrifter som legger forholdene til rette for en grønnere livsstil kommer bli nøkkelfaktorer når det gjelder å skape et bedre miljø. Det er noe jeg liker, og jeg elsker å være en del av denne prosessen, sier Joachim Nordwall.

Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • elbiler
  • joachim nordwall
  • charge amps
  • ray cable
  • ladestasjoner

Om Charge Amps

Charge Amps er en svensk greentech-bedrift som ble grunnlagt 2012 og utvikler smarte og trygge ladeløsninger for elbiler og ladbare hybridbiler på det globale markedet. Charge Amps lader elbiler og ladbare hybridbiler biler i 30 land og på fire ulike kontinenter.

Charge Amps utvikler og produserer avanserte elektriske ladeløsninger i Sverige. Vi er pasjonerte når det gjelder å gjøre løsninger for elektriske ladestasjoner smarte, mindre og mer attraktive. Vårt bidrag til en bærekraftig mobilitet er å presentere brukervennlige ladeløsninger og derigjennom gjøre overgangen til en fossilfri bilpark enklere. Våre kjerneverdier er som en firkløver; 1. Avansert mekatronikk 2. Industridesign i verdensklasse 3. Inspirerende lederskap og 4. Å kunne pakke inn hele endringsprosessen på en attraktiv måte for så å selge den. 

Relatert innhold