Pressemelding -

Arrangerer stor Boligmesse i Bergen med 150 utstillere og splitter ny barnepark

Helgen 4. – 6. september er det duket for sesongstart med en innholdsrik boligmesse i Vestlandshallen i Bergen.

- Vårt publikum er alle som skal eller er i gang med å pusse opp, bygge på eller bygge nytt. Hele 150 utstillere kommer for å tilby publikum alt til boligen, og her møter vi behovene til både nyetablerte par og single, familier og den eldre garde, sier prosjektleder Kjetil Jacobsen i Compass Fairs AS.

400 m2 større messe i år
Bergenserne har definitivt sett nytteverdien i boligmessen, enten de stiller ut eller kommer som publikum. Med publikumssuksess i Sotra Arena i våres, og rekordoppslutning fra utstillerne til den kommende sesongstarten i Vestlandshallen, er Jacobsen hektisk forventningsfull to uker før dørene åpner. Han forteller at den lokale boligbransjen har vært entusiastiske for å sikre seg en stand, og fjorårets utstillerrekord er slått med formidable 30 utstillere. – Messen er 400 m2 større enn i fjor, og alle viktige kategorier innen bolig er representert. Bergenserne kan glede seg til å møte eksperter og få masse inspirasjon og tips til prosjektene sine, sier Jacobsen fornøyd.

Oppgraderer både inne og ute
Vi leser stadig i mediene at boligmarkedet koker på salgssiden, og boligmessen merker at deres publikum nærmest kontinuerlig oppgraderer sine eksisterende boliger, både for å dekke nye behov og for å øke verdien ved eventuelt salg. - Våre typiske besøkende setter av noen timer, planlegger gjerne besøket sitt på forhånd og benytter boligmessen til å slå til på messetilbud og innhente anbud til kommende prosjekter inne og ute, sier Jacobsen. Han lover at publikum vil kunne boltre seg blant gode tilbud, se smarte løsninger og gjøre kupp på f. eks. utstillingsmodelller. På boligmessen vil man finne det meste, blant annet er det flere kjøkken i ulike stiler og prisklasser. De som vil oppgradere uterommet og forlenge utesesongen får mye spennende å se på. - Her blir det godt utvalg av vinterhager, pergolaer, innglassing og drivhus for å nevne noe, frister prosjektlederen.

Barna får innvie ny barnepark
Boligmessen har gjort mange oppgraderinger og nyinvesteringer i Boligmesse-konseptet sitt de siste årene, og denne høsten får blant annet barna en gledelig overraskelse: - Vi har designet en helt ny barnepark med dyretema, og barna i Bergen skal få innvie denne. De kan forvente seg mye moro med et kjempestort, nytt hoppeslott og en veldig hyggelig, ny maskot, røper Jacobsen, som selv hadde mye moro da han og noen kolleger prøvde hoppeslottet.

Morsomme aktiviteter og konkurranser
På programmet står «Spør Otto» hvor populære Sinnasnekker’n Otto Robsahm svarer på spørsmål fra publikum. Han leder også konkurransen «Handy Girl + partner», premiekonkurransen «Ballongslippet» med premier for 25.000 kroner og «Jakten på boligdrømmen» hvor man kan vinne hus og garasje. Messeavisen med alle nyheter, program, tilbud og oversikt over utstillere kan leses på de splitter nye nettsidene til arrangøren – se www.boligmesse.no.

- Møt opp – vi åpner dørene fredag 4. september kl. 12, inviterer prosjektlederen.

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 Lørdag kl. 10 – 18 Søndag kl. 10 – 17

Messekontakter: Einar Kvalheim Tlf. 926 16 400/ e-post:ek@boligmesse.no
Toril Hallan Tlf. 907 73 789 /e-post: toril@boligmesse.no

Pressekontakt: Majken Svorstøl Tlf. 408 05 306/e-post: majken@boligmesse.no

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • boligmesse
  • ny barnepark
  • nye websider
  • oppussing
  • eksperthjelp
  • boligbransje
  • hus
  • bolig
  • tips
  • sinnasnekker'n
  • uterom

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. Boligmessen er landsdekkende med ca. 20 årlige messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2014 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750

Relatert innhold