Pressemelding -

Boligmesse for både voksne og barn

- I år har vi med oss 150 utstillere i Vestlandshallen, og messen er 400 m2 større enn i fjor, sier prosjektleder Kjetil Jacobsen i Compass Fairs AS. Han har jobbet snart 20 år som messearrangør, og forteller at han i år har fått utrolig god oppslutning fra relevante kategorier innen boligbransjen i området, i tillegg til de nasjonale utstillerne som også er med.

Bolig er alltid aktuelt
- Boligmessen er en viktig møteplass for alle som skal pusse opp, bygge ut eller bygge nytt, sier Jacobsen, som tror konseptet Boligmesse er populært fordi temaet bolig er evig aktuelt. Han forteller at boligmessen passer for alle som skal i gang med ulike prosjekter i hjemmet, enten de har enebolig, rekkehus eller leilighet. - Vårt publikum er både unge, middelaldrende og eldre, og fellesnevneren er at de verdsetter at de kan komme til ett sted og finne alt de trenger av ekspertise. De planlegger gjerne besøket på forhånd, leser messeavisen på våre hjemmesider, sjekker utstillerlisten og bruker noen timer på messen for å få svar på spørsmål, sammenligne produkter og tilbydere og få tips og gode tilbud.

Mange fagområder på messen
Variasjon og mangfold er viktige kriterier for en vellykket boligmesse, og prosjektlederen er ekstra fornøyd med årets messe fordi den er stor og har god spredning av fageksperter og produkter.
- Her blir det blant annet et godt utvalg kjøkken, byggevarer som tak, gulv, verktøy og isolasjon og mange hus-, hytte- og garasjeleverandører, ramser Jacobsen opp. - I tillegg blir det flere utstillere innen interiør, tapet og møbler for de som ønsker litt oppfriskning på den fronten. Messeavis kan leses her og på boligmesse.no

Nyheter for barna
Boligmessen har tilbud til både voksne og barn. Til helgens sesongåpning i Vestlandshallen stiller de med splitter ny barnepark som barna i Bergen får gleden av å innvie. - De kan forvente seg mye moro med et kjempestort, nytt hoppeslott og en hyggelig, ny maskot, røper Jacobsen. Fotoglade foreldre kan sende inn bilde av barna til høstens Instagram-konkurranse og bli med i trekning av et kamera.

Morsomme aktiviteter og konkurranser
Populære Sinnasnekker’n Otto Robsahm kommer på messen både lørdag og søndag. Han holder foredrag begge dager og leder lørdagskonkurransene «Handy Girl + partner» og «Ballongslippet». Søndag er det «Jakten på boligdrømmen» hvor man kan bli messens delfinalist og gå videre i landsfinalen for å vinne er hus og garasje fra Hedalm Anebyhus. - Boligmessen er et kjempestort event for hele familien hvor bolig så absolutt står i fokus, og hvor man får spenning og moro med på kjøpet, sier Jacobsen, som håper på storinnrykk i Vestlandshallen til helgen.

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 Lørdag kl. 10 – 18 Søndag kl. 10 – 17

Messekontakter: 
Einar Kvalheim
Tlf. 926 16 400/e-post: ek@boligmesse.no
Toril Hallan Tlf. 907 73 789 /e-post: toril@boligmesse.no

Pressekontakt:
Majken Svorstøl Tlf. 408 05 306/e-post majken@boligmesse.no

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • event
  • interiør
  • bygg
  • bolig
  • rådgivning
  • oppussing
  • boligbransje
  • sinnasnekker'n
  • boligmesse

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. Boligmessen er landsdekkende med ca. 20 årlige messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2014 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750

Relatert innhold