Pressemelding -

Få smarte tips på boligmessen i Bergen

- Førstkommende fredag 29. august kl. 12 åpner boligmessen dørene i Vestlandshallen for boligentusiaster i Bergen og omegn, sier prosjektleder Kjetil Jacobsen i Compass Fairs. – Over 120 utstillere, inkludert rekordmange lokale, lover publikum en messe med masse inspirasjon til oppgradering av boligen. Kom og få eksperttips, spennende nyheter, supre messetilbud og morsomme aktiviteter for alle.

Mangfold på messen
- Det blir en innholdsrik boligmesse med utstillere som kan bidra med alt fra ytterst til innerst i boligsammenheng, forteller Jacobsen. Når det gjelder innvendig oppgradering, tipser Jacobsen om byggmesterfirmaer som kan gjøre oppussingen for deg, Lefdal Elektromarked som viser fremtidens kjøkken med innovative hvitevarer, og TKS Heis presenterer sin villaheis som kan bidra til å forenkle hverdagen for småbarnsfamilier eller forlenge botiden hjemme for den eldre garde. - For den matglade skal bergensbedriften Adams Matkasse med matkreatøren Adam Schive Bjerck i spissen lage deilig og sunn mat, og det blir konkurranser hvor man kan vinne smakfulle matkasser. Tilbords er på plass med nyheter og konkurranse om en Kitchen Aid blender, og Vakre Hjem Interiør gleder seg til å vise frem den nye og etterspurte sofaen Tiki fra Fogia, designet av den kjente Norway Says-gründeren Andreas Engesvik.

Tips, råd og messekupp
- Vi har for eksempel med Mestervindu som viser frem vedlikeholdsfrie vinduer i tre designstiler, og Isolaft presenterer sitt laftede byggesystem som gir et tett og energieffektivt resultat - populært kalt Lego for voksne, sier Jacobsen. – Med boligmessen legger vi til rette for at alle i Bergensområdet kan komme og få tips og inspirasjon om det nyeste innen interiør, moderne utstyr og løsninger til byggeprosesser fra gulv til tak. Gode messekupp er en selvfølge her, og ønsker du hjelp til å løse praktiske og tekniske byggeutfordringer inne og ute, er det stor sannsynlighet for at du finner det du leter etter i helgen, sier Jacobsen, og viser til egen messeavis og fullstendig utstillerliste på www.boligmesse.no.

Aktiviteter for hele familien
- Lørdag og søndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker’n fra TVNorge, for å holde foredrag og gi motiverende tips om oppussing. Lørdag kl. 14 leder han den populære konkurransen Handy Girl. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne snakke med ekspertene og få inspirasjon i ro og mak. - Og vi har café drevet av Potetkjelleren, frister Jacobsen.

Tidenes største messekonkurranse
Husleverandøren Hedalm Anebyhus stiller med supre premier, hele to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner, på tidenes største messekonkurranse. Registrering pågår på messen frem til søndag kl. 15. Landsfinale blir i Oslo i november.

Åpningstider 
Fredag kl. 12 – 19
Lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 10 – 17

Kontaktinformasjon
Prosjektleder: Kjetil Jacobsen
Mob: 906 28 662
E-post: kjetil@boligmesse.no

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • bolig
  • bygg
  • event
  • interiør
  • oppussingsplaner
  • otto robsahm
  • rådgivning
  • tidenes største messekonkurranse
  • boligmesse
  • boligbransjen i bergen

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. ”Gjør Din Bolig Bedre” er landsdekkende med 20 årlige boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.


Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750