Pressemelding -

Full rulle når boligmessen fyller opp tre haller i Gimlehallen

- Årets messe er større og mer innholdsrik enn på lenge og vi tar alle tre hallene i bruk, sier Nina von Gegerfelt Nielsen, prosjektleder i boligmessearrangøren Compass Fairs AS. Siste helgen i februar er det tid for boligmesse i Kristiansand og Gimlehallen. 


- Det lønner seg å holde av helgen 27. februar til 1. mars for vårens innkjøp til hus, hytte og hage, oppfordrer Nielsen, og legger til at nærmere 110 utstillere, mange lokale og noen langveisfarende, kommer for å lage en av de største boligmessene på lenge for sørlendingene. - Her kan man fange opp nyheter, få gode tips og eksperthjelp til å velge riktige løsninger, samt at det som alltid blir masse tilbud og messekupp, frister Nielsen.

Messe i messen
Av nyheter trekker prosjektlederen frem at det blir et stort utvalg av møbler og interiør i år.
- Bohus Sørlandssenteret arrangerer en messe i messen, og fyller opp en hel hall med sitt store sortiment av møbler, senger og interiør, forteller Nielsen, og understreker at varehussjefen på Bohus har lovet å diske opp med skikkelig gode priser på varene sine. - De skal blant annet ha pallesalg på noen av sine bestselgere innen belysning og tepper, så det gjelder å slå til nå, om du skal friske opp i boligen eller på hytta.

«Alle» kategorier er med
Det var rift om utstillerplassene på årets messe. - Publikum kan glede seg, mener Nielsen, som har med alt fra tips til effektiv strømsparing via smarthusløsninger, vannbåren varme, solfangere og andre grønne energitiltak, til gulv, bad og VVS, hele fem kjøkkenleverandører, byggevarer, vinduer, dører og foldedører, trapp, hus- og hytte, matlevering på døren, snekkertjenester og mye mer.

Morsomme aktiviteter
- Vi har morsomme programposter som «Spør Otto» hvor Otto Robsahm svarer på spørsmål fra publikum, konkurransene «Handy Girl + partner» og «Ballongslippet», en forbedret barnepark for de over tre år og «Jakten på boligdrømmen», sier Nielsen. - Flere utstillere har egne konkurranser. Man kan til og med forsøke å slå en IK Start-spiller i fotballspill, smiler hun, og minner om at det er café i hallen, og at Studenten Catering gjentar fjorårets suksess med flott salgsbod med deilige, ferske fristelser. Messeavisen med alle nyheter, program, tilbud og utstillere kan leses på boligmesse.no.

Store vinnersjanser
På søndag kl. 16 er det trekning av delfinalist i «Jakten på boligdrømmen» hvor husleverandøren Hedalm Anebyhus leverer premien. Delfinalistene går videre til finale i november hvor vinneren får huset «Solstad» og en dobbelgarasje verdt 1,3 millioner kroner. - Man kan enten registrere seg på PC’ene eller møte opp til en ekstra sjanse med ballongslipp søndag rett etter trekningen kl. 16. Eller gjøre begge deler for best mulig vinnersjanse, tipser prosjektlederen og ønsker velkommen.


Åpningstider:
Fredag kl. 12 – 19 Lørdag kl. 10 – 18 Søndag kl. 10 – 17
Kontaktperson og prosjektleder:
Nina von Gegerfelt Nielsen Tlf. 473 83 052 e-post:nina@boligmesse.no

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • jakten på boligdrømmen
  • rådgivning
  • otto robsahm
  • oppussingsplaner
  • boligmesse
  • interiør
  • event
  • bygg
  • bolig

Regions

  • Telemark

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. Boligmessen er landsdekkende med 20 årlige messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2014 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750

Relatert innhold