Pressemelding -

Nordmenn fornyer hjemmet sitt både av nødvendighet og for kosens skyld

Tidligere var oppussing gjerne noe man gjorde fordi boligen trengte nødvendig vedlikehold. I dagens mediebilde blir mange inspirert til mer estetisk oppgradering via oppussingsprogram, interiørblader og ulike bloggere. Ifølge Prognosesenteret skal vi bruke nærmere 70 milliarder kroner på oppussing bare i år.

Pusser opp av ulike årsaker
Messearrangørene merker at nordmenn ligger på verdenstoppen i oppussing. Noen skal bygge nytt. Andre skal oppgradere eksisterende boliger, enten fordi de må innfri nye tekniske krav eller fordi de har nye behov i husstanden. Det er også mange som pusser opp for kosens skyld, eller for å øke verdien ved eventuelt salg. - Vi dekker de fleste behov på boligmessen i Sparebanken Møre Arena, lover Jacobsen, som i år har opplevd stor interesse på utstillersiden. - Med 120 utstillere er alle viktige kategorier innen bolig representert, og så kommer jo en av Norges mest populære oppussingsmotivatorer, selveste Sinnasnekker’n, både lørdag og søndag, sier prosjektlederen videre. 

Tips og tilbud
Det kan lønne seg, både tidsmessig og økonomisk, å planlegge både oppussing og messebesøk.
- Sjekk utstillerlisten og de ulike messetilbudene i messeavisen, og benytt boligmessen til å slå til på gode tilbud og innhente anbud til kommende prosjekter inne og ute, tipser Jacobsen, som er storfornøyd med mangfoldet på årets messe. - Her blir det masse inspirasjon å få innen alt fra kjøkken, møbler, interiør, energisparing, smarthus, skifer og stein til inne- og utebruk samt mange hus- og hytteleverandører. 

Helt ny barnepark
Compass Fairs har dessuten oppgradert seg selv, og i høst får blant annet barna gleden av det. - Vi har designet en helt ny barnepark med dyretema, og har kjøpt inn et kjempestort, nytt hoppeslott og en vennlig, ny maskot, røper Jacobsen.

Morsomme aktiviteter og konkurranser
På programmet står «Spør Sinnasnekkern» hvor Otto svarer på spørsmål fra publikum. Han leder også konkurransen «Handy Girl + partner», premiekonkurransen «Ballongslippet» med premier for nærmere 18.000 kroner og «Jakten på boligdrømmen» hvor man kan bli delfinalist i kampen om å vinne garasje og hus. Messeavisen med alle nyheter, program, tilbud og utstillerliste finnes på www.boligmesse.no.

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 Lørdag kl. 10 – 18 Søndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Kjetil Jacobsen Tlf. 922 52 838/ e-post: kjetil@boligmesse.no 

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • oppussingsplaner
  • sinnasnekker'n
  • eksperter
  • bolig
  • oppussing
  • renovering
  • nybygg
  • interiør
  • messe

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. Boligmessen er landsdekkende med ca. 20 årlige messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2014 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750