Pressemelding -

Pusse opp? Bygge nytt? Få råd av Otto på boligmessen

Den lokale hus- og hyttebransjen blir godt representert på boligmessen i Førdehuset til helgen, her vanker presentasjoner av lekre hus i ulike stilarter og spennende boligprosjekter. Publikumsyndlingen Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker'n, holder motiverende foredrag og slår av en prat med de som trenger råd og en dytt i riktig retning med husprosjektet sitt.

- Boligmessen er den perfekte møteplassen for boligbransjen og alle som har oppussingsplaner eller skal bygge ny bolig eller hytte, sier prosjektleder Rudi Rørstad fra arrangøren Compass Fairs. - For de som leter etter drømmeboligen i Førde og omegn, er det stor sannsynlighet for at de vil finne akkurat den på boligmessen i Førdehuset, sier Rørstad. – Her er det noe for alle, enten man skal huse en nyetablert barnefamilie eller ønsker tips til en lettstelt leilighet for en eller to.

Litt av hvert
I tillegg til hus og hytte, blir det mulighet for eksperthjelp fra mange andre bransjer. Her vanker det i følge Rørstad både tips, råd, nyheter og ekstra gode messetilbud på produkter og tjenester som man trenger til boligen sin.  - Hva med en elektronisk boliglås som du kan styre med en app, spør prosjektlederen.  - Eller kanskje du vil oppgradere varmepumpen til en som er mer lydløs og sparer mer energi – perfekt for de kalde dagene som kommer? Eller bytte ut kjøkken og bad? Hos oss finner publikum alt fra boligalarm, gasspeisovner, varmepumper, garasjeporter, bad, kjøkken, vakuumtoalett til hus og hytte, kjøkkenutstyr, forsikring, finansiering, solskjerming, møbler, eiendomsmegling, renholdsartikler, grillhytter, byggmester, takfornying, massasjebad, verktøy og utstyr til hus og hytte. Utstilleroversikt og messeavis finnes på boligmesse.no

Møt Otto fra «Sinnasnekker’n»
Otto Robsahm, den populære Sinnasnekker’n fra TVNorge, ker i slaget om dagen! Han kommer begge dagene for å holde foredrag og snakke med de som ønsker råd. Han leder også konkurransen hvor nevenyttige jenter og damer kåres til messens «Handy Girl”. Vinneren går videre til finaletrekning om verktøypakke verdt 30.000,- kroner. Flere av utstillerne har konkurranser hvor man kan vinne deres produkter og tjenester.  – Ta med barna, de kan leke i barneparken, og mat kan kjøpes i messens cafe, sier Rørstad.

Pemier for 2, 5 millioner
Husleverandøren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner på tidenes største messekonkurranse. Registrering pågår på messen frem til søndag kl. 15.

Åpningstider:
Lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Rudi Rørstad
Mob: 48 20 30 30
E-post: rudi@boligmesse.no


Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • boligmesse
  • tidenes største messekonkurranse
  • rådgivning
  • otto robsahm
  • oppussingsplaner
  • møbler
  • interiør
  • hytte
  • bygg
  • bolig

Regions

  • Sogn og Fjordane

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. ”Gjør Din Bolig Bedre” er landsdekkende med 20 årlige boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.


Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750