Pressemelding -

Pusse opp? Få smarte tips på boligmessen

- Fredag 25. april kl. 12 åpner boligmessen dørene i Sørmarka Arena - et eldorado for boligentusiaster i Stavanger og omegn, sier prosjektleder Rudi Rørstad i Compass Fairs.
- Over 100 utstillere, inkludert mange lokale, lover publikum en messe med masse inspirasjon til oppgradering av boligen. Kom og få eksperttips, spennende nyheter, supre messetilbud og morsomme aktiviteter for alle!

Innovative rogalendinger
Studentkameatene fra Future Home AS har utviklet brilliante og brukervennlige løsninger for å optimalisere kontrollen av hjemmets elektriske systemer via smarttelefon og nettbrett, slik at smarthus blir tilgjengelig for alle, forklarer Rørstad. - Publikum kan også se en praktisk bilvender, og Lefdal Elektromarked viser fremtidens kjøkken med innovative hvitevarer. Stalltipset til småbarnsforeldre er at det er gode tilbud på den stavangerpatenterte hengekrybben som festes i taket og kan brukes fra poden er spebarn til 5-åring. Eller hva med en villaheis for å forenkle hverdagen for småbarnsfamilier eller forlenge botiden hjemme for den eldre garde, spør Rørstad.

Oppgrader uterommet – stor seksjon hagemøbler
Boligmessen har en stor avdeling med utemøble. - Nå er det en perfekt anledning til å kjøpe lekre hagemøbler til supre messepriser - det passer ypperlig nå som de deilige fridagene i mai står for døren, sier Rørstad. - I tillegg har vi med leverandører innen ferdighus- og hytte, byggeprosjekter, kjøkken, gulv, seng, parkett, hvitevarer, utendørs massasjebad, rørlegger, TV, vindu, spyletoalett, Hi-Fi, garderobe, gjerder og porter, solskjerming, møbler, skadedyrbekjempelse, avfuktning, maling, trapp, tak, byggevarer, bad/VVS, varmtvannsbereder, varmepumpe, eiendomsmegler, eksklusive sengegavler, garasjer og garasjeporter, grillhytter og lysthus, hagemaskiner, støyskjermer og villaporter, kjøkkenutstyr, elektriske gardiner, med mer.

Møt Otto
Lørdag og søndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker’n fra TVNorge, for å holde foredrag og gi tips om oppussing. Lørdag leder han den populære konkurransen Handy Girl. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt på messen – med god samvittighet. - Og vi har selvfølgelig café – man trenger en pust i bakken med så mange inntrykk, frister Rørstad.

Tidenes største messekonkurranse
Husleverandøren Hedalm Anebyhus har lagt to hus og en dobbelgarasje i premiepotten på tidenes største messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering pågår elektronisk på messen fra den åpner på fredag til søndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.

Messeavis
Artikler og oversikt over utstillere finner du her.

Åpningstider:
Fredag kl. 12 – 19
Lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Rudi Rørstad
Mob: 48 20 30 30
E-post: rudi@boligmesse.no


Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • bolig
  • bygg
  • event
  • interiør
  • media
  • oppussingsplaner
  • rådgivning
  • tidenes største messekonkurranse
  • hagemøbler
  • otto robsahm

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. ”Gjør Din Bolig Bedre” er landsdekkende med 20 årlige boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.


Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750