Pressemelding -

Pusse opp? Få tips og nyheter på boligmessen

- Alle boligentusiaster i Stavanger og omegn bør sette av dagene fra 25. – 27. april, for da kommer boligmessen endelig til Stavanger og Sørmarka Arena, sier prosjektleder Rudi Rørstad i Compass Fairs. – Over 100 utstillere, deriblant mange lokale, lover publikum en messe med masse inspirasjon til oppgradering av boligen, i tillegg til tips og råd fra eksperter, spennende nyheter og sist men ikke minst – supre messetilbud, rause timesalg og morsomme aktiviteter for alle!

Innovative løsninger
Rørstad forteller om en variert og flott messe. - Du kan blant annet treffe den innovative gründerbedriften Future Home AS fra Sandnes. Det er en gjeng studiekamerater fra Universitetet i Stavanger som har utviklet sikre løsninger for å optimalisere måten du kontrollerer hjemmets elektriske systemer via blant annet smarttelefonen din. Målet deres er å åpne smarthusmarkedet for alle, med brilliante, brukervennlige og enkle løsninger, forklarer Rørstad. - I tillegg har vi med en utstiller som presenterer sin spennende bilvender, og Lefdal Elektromarked viser fremtidens kjøkken med innovative hvitevarer.

Oppgrader uterommet – stor seksjon hagemøbler
-  Hva passer vel bedre enn å oppgradere hagemøblene til supre messepriser nå som sommeren står for døren, spør Rørstad, og frister med en stor avdeling utemøbler. - I tillegg har vi med leverandører innen ferdighus- og hytte, byggeprosjekter, kjøkken, villaheis, gulv, seng, parkett, hvitevarer, utendørs massasjebad, rørlegger, tv, vindu, spyletoalett, Hi-Fi, garderobe, gjerder og porter, solskjerming, møbler, skadedyrbekjempelse, avfuktning, maling, trapp, tak, byggevarer, garasje, bad/VVS, varmepumpe, eiendomsmegler, sengegavler, barnesenger, garasjer og garasjeporter, solskjerming, grillhytter og lysthus, hagemaskiner, kjøkkenutstyr, elektriske gardiner med mer.

Møt Otto
Lørdag og søndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker’n fra TVNorge, for å holde foredrag og gi tips og råd. Han leder også konkurransen Handy Girl på lørdag. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt på messen – med god samvittighet. - Og vi har selvfølgelig café – man trenger en pust i bakken med så mange inntrykk, frister Rørstad.

Tidenes største messekonkurranse
Husleverandøren Hedalm Anebyhus har lagt to hus og en dobbelgarasje i premiepotten på tidenes største messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering pågår elektronisk på messen fra den åpner på fredag til søndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.

Åpningstider:
Fredag kl. 12 – 19
Lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Rudi Rørstad
Mob: 48 20 30 30
E-post: rudi@boligmesse.no


Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • handy girl
  • otto robsahm
  • tidenes største messekonkurranse
  • rådgivning
  • publikum
  • oppussingsplaner
  • messe
  • interiør
  • bygg
  • bolig
  • event

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. ”Gjør Din Bolig Bedre” er landsdekkende med 20 årlige boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.


Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750