Pressemelding -

Pusse opp? Start på boligmessen i Telenor Arena

Høsten er høysesong for oppussing og renovering, og 19. – 21. september arrangeres en stor og innholdsrik boligmesse i Telenor Arena. Messen er perfekt for de som vil møte fageksperter og få inspirasjon og idéer til prosjektene sine, eller vil ha tilbud på relevante produkter og tjenester. Ti tommeltotter? Knapt med tid? Boligmessen gir deg mange gode løsninger – og du kan spare tusenlapper!

Vi nordmenn er opptatt av hjemmene våre, og over 50 % av befolkningen planlegger oppgraderinger enten inne eller ute, og er spådd å bruke nærmere 60 milliarder kroner på dette innen året er omme.
- Boligmessen som arena er mer aktuell enn noensinne, sier den ene av prosjektlederne, Jon Egil Kraggerud i Compass Fairs.- Menneskemøtene som oppstår på boligmessen er verdiskapende, og publikum setter pris på å møte fageksperter ansikt til ansikt og komme i dialog. Det å kunne få svar på spørsmål og få skikkelig rådgivning er for mange et kjærkomment supplement til timevis med søk på Internett.

Skreddersøm og norsk design
Messens andre prosjektleder, Nina von Gegerfelt Nielsen, forteller at de i år har ekstra mange utstillere som tilbyr egen design innenfor ulike håndverkstradisjoner. - Vi har blant annet pop up-galleri hvor billedkunstnerne Margrethe R. Kvalheim og Aashild Nitter presenterer egne malerier. I tillegg til sin kreative og kortreiste kunst tilbyr de rådgivning innen fargevalg, interiør og styling hjemme. For de som er ute etter skikkelig håndverk for en unik touch eller spesialtilpassede møbler og interiør, kan Kraggerud friste med flere valgmuligheter. - Elen Møbelstudio strekker seg langt for å lage det kunden ønsker, og tar gjerne oppdrag der andre har sagt at det ikke går. Møbelsnekkerne i Design & 3 Interiør leverer godt norsk håndverk, og tilbyr også et to i ett-møbel, «Smartseng» ,som er et plassbesparende møbel med seng og skrivebord i samme møbel, intelligent kreert med en skyvemekanisme som skjuler den ene funksjonen når den andre er i bruk. Full utstillerliste og messeavis med artikler og tilbud finnes på boligmesse.no

Møt Otto
Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker’n fra TVNorge, kommer lørdag og søndag for å holde foredrag og være disponibel for en prat for de som ønsker det. Lørdag leder han konkurranse hvor nevenyttige jenter og damer kniver som om å bli messens «Handy Girl”. Vinneren går videre til finaletrekning om verktøypakke verdt 30.000,- kroner. Flere av utstillerne har konkurranser hvor man kan vinne deres produkter og tjenester. - Ta med barna, vi har både barnepark og café, inviterer Kraggerud.

Premier for 2,5 millioner kroner
Husleverandøren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner på tidenes største messekonkurrranse. Registrering pågår på messen frem til søndag kl. 15, og 3 delfinalister trekkes søndag kl. 16. Finaletrekning finner sted i Oslo i november.

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 / lørdag kl. 10 – 18 / søndag kl. 10 – 17

Messekontakt/prosjektleder: Jon Egil Kraggerud Tlf. 906 23 305 / e-post: jon@boligmesse.no


Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • bolig
  • bygg
  • event
  • interiør
  • messe
  • oppussingsplaner
  • otto robsahm
  • publikum
  • rådgivning
  • tidenes største messekonkurranse
  • hytte
  • uterom

Regions

  • Østfold

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. ”Gjør Din Bolig Bedre” er landsdekkende med 20 årlige boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.


Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750