Pressemelding -

Super oppslutning til helgens Boligmesse i Ålesund

Med rekordoppslutning fra 120 lokale og nasjonale utstillere byr årets messe på mange gode tilbud og gode råd man ikke bør gå glipp av, skal vi tro arrangøren.Prosjektleder Jacobsen lover at alle viktige kategorier innen bolig er representert. Han understreker at mange også er interesserte i litt spenning og moro når de tar turen på en messe. - Vi har konkurranser med supre premier, og det blir foredrag med Norges mest populære oppussingsmotivator, selveste Sinnasnekker’n, både lørdag og søndag, sier mannen som bygger messe i Ålesund for 15. gang.

Tilbud på rekke og rad
Boligmessen er svært populær om dagen. I de to foregående helgene har det vært arrangert rekordstore boligmesser i både Bergen og Oslo, og begge messene har fått gode besøkstall og positiv respons fra publikum. - Messen som konsept har mange fordeler for publikum. For de som har prosjekter hjemme eller på hytta er boligmessen en unik inspirasjonskilde, enten de skal pusse opp, bygge nytt eller bygge ut, understreker Jacobsen. Og det er ikke uten grunn at begrepet «messekupp» har oppstått. - De aller fleste har gode tilbud man gjerne ikke finner andre steder. Når man kan gå fra stand til stand og høste inn slike gode priser, sider det seg selv at det kan være mye å spare på å ta seg en tur, smiler Jacobsen.

Noe som passer for alle
Publikum i alle aldre og med alle typer boliger bør finne noe de trenger. - Enebolig, rekkehus eller leilighet har en ting felles – det trengs vedlikehold, oppgradering og fornyelse med jevne mellomrom. En tur på boligmessen er derfor en lønnsom bruk av både tid og penger, hvor nyetablerte, middeladrende og den litt eldre garde vil ha glede av tilbudet på messen, sier Jacobsen. For å illustrere variasjonen ramser han opp noen kategorier:
- Fuktfjerning (perfekt for de som vil ta i bruk ubeboelige rom), innglassing for de som vil utnytte arealet ute hele året, kjøkken, bad/VVS, skifer og stein til inne- og utebruk, hyttetoaletter, peis, vindu, garasjeport, tak, senger og møbler samt hus- og hytteleverandører og nye boligprosjekt. Og mye mer.

Helt ny barnepark
- Vi har forbedret tilbudet til barna over tre år og designet en helt ny barnepark med dyretema. Der er det et kjempestort, nytt hoppeslott som barna elsker å boltre seg i, og vi har også ny maskot, røper Jacobsen.

Morsomme aktiviteter og konkurranser
På programmet står «Spør Sinnasnekker’n» hvor Otto svarer på spørsmål fra publikum. Han leder også konkurransen «Handy Girl + partner», premiekonkurransen «Ballongslippet» med premier for nærmere 18.000 kroner og «Jakten på boligdrømmen» hvor man kan bli delfinalist i kampen om å vinne garasje og hus. Messeavisen med alle nyheter, program, tilbud og utstillerliste finnes på www.boligmesse.no.

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 Lørdag kl. 10 – 18 Søndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Kjetil Jacobsen Tlf. 922 52 838/ e-post: kjetil@boligmesse.no 

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • eksperter
  • ballongslipp
  • konkurranser
  • publikum
  • sinnasnekkern
  • boligmesse
  • interiør
  • event
  • bygg
  • bolig

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. Boligmessen er landsdekkende med ca. 20 årlige messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2014 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750