Pressemelding -

Coop forlenger samarbeidet med Norway Cup

Coop forlenger sin avtale og fortsetter som generalsponsor for Norway Cup. Samarbeidet feirer 15-årsjubileum i 2015.

Coop har samarbeidet med Norway Cup siden 2001.
- Dette er en av våre største og mest omfattende avtaler. Vi sponser 250 lag med draktsett, og vi har et stort event på Ekebergsletta under turneringen. For oss er Norway Cup-sponsoratet viktig, sier Vegard Hansen, sponsorsjef hos Coop.

To nye år
Den nye avtalen strekker seg over turneringene i 2014 og 2015.
- Vi ønsker at våre sponsorater kommer flest mulig av våre 1,4 millioner medlemmer til gode. Det er derfor naturlig for oss å fortsette samarbeidet med verdens største fotballturnering. Avtalen med Norway Cup engasjerer svært mange av våre medlemsfamilier og ansatte over hele landet, sier Hansen.

Generalsekretær Frode Kyvåg er fornøyd med en forlengelse av avtalen.
-  To nye år er til glede for begge parter som har funnet en samarbeidsform, forankret i vår verdiplattform, som vi setter umåtelig stor pris på, sier Kyvåg.

Felles verdiplattform
Norway Cup er opptatt av å formidle sunne og gode verdier til ungdommene som deltar. Turneringen jobber aktivt for:
- Kampen mot hverdagsrasismen
- Kampen for et fargerikt fellesskap
- Kampen mot stoffmisbruket
- Kampen mot volden
- Kampen for en tobakksfri sidelinje
- Viljen til å vise MOT og stå opp for gode holdninger

- Avtalen matcher vårt verdigrunnlag. Vi har fokus på et fargerikt fellesskap og de andre verdiene Norway Cup står for. I tillegg har vi et sterkt fokus på aktivitet og kosthold for både barn og unge, sier Vegard Hansen.

Bilde:
Vegard Hansen (t.v) og Frode Kyvåg

 

Emner

  • Mat, drikke

Kategorier

  • coop

Coop er en av fire store dagligvareaktører i Norge og driver i dag mer enn 800 dagligvarebutikker innenfor fem kjedekonsepter: Coop Obs!, Coop Extra, Coop Prix, Coop Mega og Coop Marked. Coop har også 30 store byggevarehus og flere faghandelsprofiler. I tillegg til detaljhandel driver Coop eiendoms- og industrivirksomhet. Coop eies av kundene selv gjennom deres medlemskap i et av 109 samvirkelag. Per i dag har Coop 1,39 millioner medlemmer.

Kontakter

Harald Kristiansen

Kommunikasjonssjef +47 905 99 726