Pressemelding -

Coop og Dyreparken utvider samarbeidet

Coop utvider sitt samarbeid med Dyreparken i Kristiansand og lanserer Coop Lemurium leskedrikk i to smaksvarianter: Bringebær og frukt – smaker som både lemurer og barn elsker!

– Dette er et barnevennlig familieprodukt, og leskedrikken er ikke tilsatt sukker, forteller kunde- og utviklingssjef Mette Bye hos Røra fabrikker, som produserer Coop Lemurium leskedrikk. Røra fabrikker er en del av Coops egen industri.

Ringhalelemur
Leskedrikkens etikett er prydet med en tegning av ringhalelemuren, en halvapeart som stammer fra Madagaskar. Besøkende i Dyreparken kan hilse på ringhalelemurene i Apeskogen.

– Alle blir fascinert av lemurene, de er flotte dyr med fløyelsmyke hender. De er barnas favoritt i Apeskogen. Og så elsker de frukt og bær, derfor passer Coop Lemurium-smakene frukt og bringebær så godt, sier Morten Skraastad, kommersiell sjef i Dyreparken.

Han forteller at samarbeidet med Coop er svært vellykket.

– Coops og Dyreparkens tankesett passer godt sammen – begge er opptatt av sunnhet og jobber seriøst med produktutvikling. Vi er glade for at samarbeidet utvides med Coop Lemurium leskedrikk, og har stor tro på at dette blir en suksess. Coop er en stor aktør i dagligvaremarkedet, og sørger for at produktene når ut til mange, sier han.

Felles verdier
Fra før finnes tre typer Coop-brød med Dyreparkens logo i butikkene:
Coop Løvebrøl: Nøkkelhullmerket grovt brød som passer for hele familien.
Coop Tigerbrøl: Ferdig oppskåret grovt brød helt uten konserveringsmidler.
Coop Sjiraffbrød: Grovt brød med gulrot.

– Dyreparken er Norges mest kjente merkevare i barnesegmentet, og vi deler mange av de samme verdiene. Derfor passer Dyreparken og Coop veldig godt sammen som samarbeidspartnere, sier salgs- og markedsansvarlig Arnfinn Bye i Coop Norge Industri.

For nærmere informasjon, vennligst kontakt:

Hege Berg-Knutsen, ansvarlig for egne merkevarer i Coop Norge

Tlf.: 986 49 515, e-post: Hege.Berg-Knutsen@coop.no

Emner

  • Dagligvarer

Kategorier

  • dagligvarer
  • dyreparken
  • coop
  • egne varemerker

Coop er en av tre store dagligvareaktører i Norge og driver i dag ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor åtte kjedekonsepter: Coop Obs!, Coop Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, ICA, Rimi og Matkroken. Coop har også 120 byggvarebutikker. I tillegg til detaljhandel driver Coop eiendoms- og industrivirksomhet. Coop eies av kundene selv gjennom deres medlemskap i ett av 102 samvirkelag. Per i dag har Coop 1,4 millioner medlemmer.

Kontakter

Harald Kristiansen

Kommunikasjonssjef +47 905 99 726

Relatert innhold