Pressemelding -

Coop Prix hyllet sine vinnere

Coop Prix-vinnerne (f.v.): Driftsleder Geir Inge Enge i Coop Nordland, Kristian Skolem (Lersbryggen), kjedesjef Øyvind Krohn, Monica Helnes (Bodøsjøen) og Rune Notvik (Jørpeland). Foto: Kilian Munch.

Tirsdag kveld kåret Coop Prix de beste av de beste i kjeden. Til stormende applaus fra et fullsatt butikksjefmøte på Gardermoen ble Årets butikker 2014 hedret.

Coop Prix Lersbryggen (omsetning over 30 mill.) og Coop Prix Bodøsjøen (under 30 mill.) ble kronet med kjedens gjeveste utmerkelser, som viser at de leverte ekstra sterke prestasjoner i fjor.

Butikksjef Kristian Skolem i Coop Prix Lersbryggen jublet vilt da hans butikk ble utropt til Årets butikk 2014.

- Det er en veldig god følelse å få en sånn utmerkelse! Dette viser at hardt arbeid lønner seg. Vi får denne prisen fordi hver eneste medarbeider gjør en fantastisk jobb hver dag, sier Kristian Skolem, som roser de ansatte som er med på å bygge opp butikken til det den er i dag. Butikken eies av Coop Vestfold og Telemark.

To ble Årets komet

Monica Helnes, butikksjef i Coop Prix Bodøsjøen, strålte av glede etter utmerkelsen.

- Det er helt ubeskrivelig å få en sånn utmerkelse! Vi har bevisst satset på de ansatte og god kundeservice, og det er så flott å se at dette gir resultater. Hver eneste medarbeider har virkelig lyst til å jobbe og gjøre en god innsats hver dag, sier Monica, som har vært butikksjef i den Coop Nordland-eide butikken i 2,5 år.

Kjeden kåret også to Årets komet, som er butikker med høy vekst og god driv framover. Dette ble Coop Prix Jørpeland (Coop Økonom) og Coop Prix Saltstraumen (Coop Nordland).

Kjede i vekst

Coop Prix-kjeden har i dag 214 butikker over hele Norge, men vil i løpet av de kommende månedene bli betydelig større. Kjeden vil få tilvekst med mellom 90 og 100 butikker som omprofileres fra Rimi, og i tillegg ytterligere tilførsel av butikker som omprofileres fra Coop Marked.

- Vi er en kjede i god vekst og har mange butikker med svært gode resultater. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne dele ut heder til årets butikker. Utviklingen og resultatene butikken kan vise til er meget gode, og Kristian, Monica, Rune, Terje og resten av stjernelagene deres skal ha all ære for den jobben de har lagt ned for å skape så flotte butikker for våre kunder og medlemmer, sier kjedesjef Øyvind Krohn i Coop Norge Handel.

Øyvind Krohn sier at nivået på butikkene er høyt.

- Årets butikk 2014 tildeles den butikken med best nøkkeltall for det siste året. Her teller både omsetning, bruttofortjeneste, kostnader og kundetilfredshet. Nivået var svært høyt i år, og det er en stor ære både å bli nominert og selvsagt å vinne, sier Krohn.

-----

For mer informasjon

Kjedesjef Coop Prix: Øyvind Krohn, mobil 905 92 811

Emner

  • Dagligvarer

Kategorier

  • coop prix
  • årets butikker
  • coop norge handel

Coop er en av tre store dagligvareaktører i Norge og driver i dag ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor åtte kjedekonsepter: Coop Obs!, Coop Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, ICA, Rimi og Matkroken. Coop har også 120 byggvarebutikker. I tillegg til detaljhandel driver Coop eiendoms- og industrivirksomhet. Coop eies av kundene selv gjennom deres medlemskap i ett av 102 samvirkelag. Per i dag har Coop 1,4 millioner medlemmer.