Nyhet -

Hva sier Den Røde Gorilla?

Vi har besøkt Den Røde Gorilla – erfarne radiofolk med nytt byrå, som vil hjelpe Dippers Sentralbord-kunder med å produsere proffe velkomstmeldinger.

Den Røde Gorilla er et nyoppstartet radioreklamebyrå og var en av Dippers aller første kunder. Dipper liker å samarbeide med kundene sine, derfor var det naturlig å titte på kundelisten da de lette etter en partner for å lage helproffe velkomstmeldinger til Dippers Sentralbordkunder. Dipper Sentralbord er så enkel at kundene selv kan sette opp tjenesten og lese inn velkomstmeldinger på 1-2-3, men Den Røde Gorilla kan hjelpe de bedriftene som ønsker det med den ekstra finessen som kan løfte kundenes inntrykk av din bedrift. Dipper-kunder hjelper Dipper-kunder – det liker vi!

 Skill deg ut i reklamejungelen

«Vi vil være en bedrift som tør. Vi ønsker å lage produksjoner som står ut i mengden, derav slagordet «Skill deg ut i reklamejungelen». Gorillaen er tøff og modig, det samme gjelder fargen rød. Setter du ti gorillaer ved siden av hverandre, og har en rød i midten – da ser du den røde gorillaen først», forteller Dan R. Hagen, som med over tyve år i radiobransjen kan skilte med god erfaring som voiceover og produsent. Trygve Eriksen, som er duoens andre halvdel, har jobbet med produksjon av radioreklame i snart åtte år, i tillegg til å være musikkprodusent. Studioet er lyst og behagelig, og i en knall rød hylle følger et enda rødere gorillahode med på oss. Kostymet er skreddersydd av ingen ringere enn Dans svigermor. 

På let etter de beste løsningene

Da Trygve og Dan startet Den Røde Gorilla i januar, startet også jakten på et passende bedriftsabonnement. «Vi er en liten bedrift, og mange leverandører passet ikke vårt behov. Vi tenkte at det ville bli veldig dyrt, men da Dipper kom inn i bildet var det problemet løst», forteller Dan. Trygve nikker anerkjennende og skyter inn, «Da jeg hørte prisen var jeg nødt til å dobbeltsjekke». «Ja, jeg hoppet jo omtrent i taket», smiler Dan. 

På spørsmål om hvordan en vanlig arbeidsdag ser ut, svarer Trygve at det er veldig varierende. «Typisk inneholder den mye idéutvikling. Vi jobber ofte med å finne kreative og gode løsninger til de forskjellige kundene». Dan forteller at det legges mye tid i å caste de rette stemmene, slik at det ferdige produktet blir best mulig i sin helhet.

Ønsker å ta del i samarbeidet

Dipper er stolte av å fortelle at Den Røde Gorilla fra nå av også skal jobbe med å produsere helproffe velkomstmeldinger for våre sentralbord-kunder. Dan og Trygve gleder seg til å gå løs på den nye utfordringen. «Når man driver med radioreklame er god stemmebruk og tydelige budskap en selvfølge. Et sentralbord kan være kundens første inntrykk av bedriften – da er det en fordel at det proft. Ikke bare for Den Røde Gorilla, men for alle bedrifter. Vi har kompetansen og utstyret som trengs, og vi vil gjerne dele den med Dippers kunder. Dipper tar vare på kundene sine og hjelper dem opp og frem, det er et samarbeid vi ønsker å ta del i».  Den Røde Gorilla kan produsere alt av lyd, fra velkomstmeldinger og kjenningstoner til reklamespotter og musikk.

Om du som Dipper-kunde er interessert i Den Røde Gorillas hjelp til en proff velkomstmelding på ditt sentralbord, er det bare å ta kontakt. Sjekk gjerne Den Røde Gorillas egen velkomstmelding på tlf nr 24 07 61 00 eller Dippers velkomstmelding (laget av den Røde Gorilla) på tlf 06020. Prisen for velkomstmelding og 4 innleste innvalgsmuligheter er kr 1990 eks mva.

Ta kontakt med Dan og Trygve http://www.denrodegorilla.no/ epostpost@rodegorilla.no. Vil du bli Dipper Sentralbord-kunde, sjekkhttps://www.dipper.no/sentralbord.


Emner

  • Media, kommunikasjon

Kategorier

  • b2b
  • bedriftsmarkedet
  • dipper as
  • gründerhistorier
  • lavprisselskapet
  • små og mellomstore bedrifter
  • sentralbord
  • sentralbordløsning
  • tjenester i skyen
  • samarbeid

Kontakter

Cecilie Vanem

Pressekontakt Daglig leder Daglig leder +4741100009