Pressemelding -

Knut-Ingvar Eriksen tiltrer som styremedlem i Dogu

Dogu avholdt ordinær generalforsamling med aksjonærer og styremedlemmer 4. juni 2014 i selskapets lokaler, Trondheim. En enstemmig generalforsamling fornyet tilliten til eksisterende styremedlemmer.

Vi har også gleden av å annonsere at Knut-Ingvar Eriksen, Vice President Technology/CTO i Telenor Global Services, tiltrer som nytt styremedlem i Dogu AS.

Knut-Ingvar startet sin karriere i Telenor 27 år som en systemingeniør for Telenor Networks. Siden den gang har han bygget en lang karriere i Telenor og holdt en rekke forskjellige lederposisjoner. Han er nå CTO i Telenor Global Services, et selskap som opererer på global skala med årlig omsetning i overkant av 2 milliarder kroner.

Når bedt om å forklare hvorfor han valgte å bli med i styret, svarte Knut-Ingvar:

"Våren 2013 hadde jeg gleden av å delta i en direktør-klub. Det var her jeg første gang møtte Sindre Haaland, grunnlegger og daglig leder i Dogu. På den første samlingen presenterte Sindre seg selv og Dogu for gruppen. Historien, ideene, utviklingen og prestasjonene tiltrakk seg oppmerksomheten min øyeblikkelig. I etterkant fortsatte jeg dialogen med Sindre, og vi konkluderte med at jeg ville være en god tilvekst til styret i Dogu.

For meg er det imponerende å se de resultatene som gjengen i Dogu har oppnådd allerede. Dogu er et veldig innovativt selskap med masse stå på vilje og engasjement. Jeg ser på det som en stor ære å få muligheten å sitte i styret. Dette har gitt meg muligheten til å følge selskapet tett, og bidra med råd og erfaring. I tillegg til dette ser jeg også frem til å lære mer fra de dyktige medarbeiderne i Dogu – som jeg allerede ser på som mine venner!"

Vi er overbevist om at Knut-Ingvars erfaringer fra å lede høyteknologiske og svært komplekse prosjekter i internasjonal skala vil gi et svært positivt bidrag til styret.

Vi vil med dette ønske Knut-Ingvar hjertelig velkommen inn i Dogu-familien og vi ser frem til å starte et tett og godt samarbeid i tiden som kommer.


Emner

  • Salg

Regions

  • Sør-Trøndelag

Dogu er en gjeng uredde nerds som kombinerer kjærlighet til teknologi med sterk forretningsforståelse. Det hele startet som studenter på NTNU. Sindre Haaland stiftet selskapet i 2011 med formål om å levere konsulenttjenester innen IT. I dag har vi 14 dedikerte ansatte, to kommersialiserte produkter, over 90 betalende kunder og en estimert omsetning på over 8 millioner kroner. Vi har ambisjoner om internasjonal vekst og ønsker å bygge en bedrift som tåler tidens tann!

Kontakter

Remi Allegre

Pressekontakt Leader Operations +47 95424873

Sindre Haaland

Pressekontakt Daglig leder +47 915 62 303