Pressemelding -

Smedgata på 180 minutter - et historisk maratonforedrag

Kjell Olausen er både født og oppvokst i Smedgata, og en ekte Smedgata-entusiast! Vi stilte spørsmålet om det var mulig for ham å snakke uavbrutt i tre timer om kun denne gata - i kjent Frank Aarebrot-stil. Kjell takket ja til utfordringen, selv om han egentlig syntes tre timer virket litt snaut (Smedgata er tross alt lang).

"Smedgata på 180 minutter" er et kulturhistorisk stunt, men også en historie om hvordan tidene forandrer seg, garantert ispedd en og annen røverhistorie.

Arrangementet finner sted på kulturtorget i Mysen den 18. november, klokken 18-21.

Vi inviterer til pressemøte med Kjell i Smedgata (selvfølgelig), 13. november, klokken 10.00, eller etter egen avtale på annet tidspunkt, om ønskelig.

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Eidsberg kommune er hjertet i Indre Østfold. En liten time fra Oslo med tog eller bil er vi en del av hovedstadsregionen. Kommunesenteret Mysen er en sjarmerende småby – rik på muligheter for handel, kultur- og idrettsopplevelser. Vår visjon er å gjøre Mysen til Østlandets mest attraktive småby. Dette skal vi lykkes med gjennom en innovativ satsing på byutvikling, handel, kultur og idrett.

Velkommen til Eidsberg – Kultur- og idrettskommunen i Indre Østfold!

Kontakter

Hanne Blekken

Pressekontakt 69702276

Knut Olav Brekklund Sæves

Pressekontakt Kultur- og idrettssjef 69702079

Ellen E. Byng Strøm

Pressekontakt Fagkonsulent kultur Programansvarlig Mysen Filmfestival 41282258