Pressemelding -

Vekstmegler starter opp i Bergen

Eie eiendomsmegling gikk nylig til topps som halvårets vekstvinner innenfor eiendomsmegling. Veksten er på hele 17 prosent sammenlignet med ifjor. Nå starter de tre mest omsettende meglerne i Privatmegleren Vikebø og Jørgensen opp for seg selv. Og de valgte Eie eiendomsmegling sitt konsept for å drive med boligsalg. Eivind Kalve, Stian Bruaas og Ole Anders Teslo er partnerne i virksomheten.

- Våre verdier og ambisjoner går hånd i hanske med Eie´s profil. Vi ønsker å drive skikkelig megling med fokus på kompetente, engasjerende og tilgjengelige meglere, som skal være mest mulig verdiskapende for kundene. Stort fokus på å være nyskapende, samt å gjøre det lille ekstra var det som gjorde Eie til et naturlig valg for oss, sier daglig leder Eivind Kalve.

Løfte kvaliteten
Kalve mener at markedet for eiendomsmegling i Bergen har stagnert i nyutvikling for eksempel i forhold til Østlandet.  

- Kundene i Bergen har problemer med å skille de ulike meglerne fra hverandre. Store deler av det produktet som leveres i dag er standardisert og kvaliteten er ok. Likevel skal det ikke veldig mye til for å løfte kvaliteten over hele linjen betraktelig. Dette er vår ambisjon, sier Kalve.

Administrerende direktør Hedda Ulvness i Eie eiendomsmegling sier at med kontor i Bergen kan selskapet fortsette med å ta videre markedsandeler.

- Vår strategi er å være tilstede i de største norske byene. Vi har alltid hatt en drøm om å samarbeide med meglere i Bergen. Men det var viktig for oss at de som skulle etablere seg er erfarne og lokalkjente meglere som kjenner byen godt. Trioen Eie Bergen er kompetente og engasjerte meglere, og matcher vår innovative kultur, sier Ulvness.

Tøft marked
Kalve sier at konkurransen i Bergen er knallhard.

- Det er mange aktører i markedet, men vi mener helt klart at det er rom for en ny og innovativ aktør. Bergen er det et meget godt marked med lav omsetningshastighet og høy etterspørsel. Det har vært jevn prisvekst nesten samtlige måneder så langt i år og vi har tro på fortsatt vekst i månedene fremover, sier han.

 

 


 

Emner

  • Eiendomsmegling

Om Eie Eiendomsmegling

Eie er skikkelig eiendomsmegling. Vi er verdiskapende, kompetente, engasjerte, tilgjenglige og innovative. Vi er stolte av våre verdier og de er sentrale for gode prestasjoner. Vi er Norges største privateide, uavhengig meglerkjede og strekker oss langt for å få fornøyde kunder. Du finner oss fra sør til nord i landet.

Kontakter

Maren Synnevåg

Pressekontakt Markeds –og kommunikasjonssjef 98 21 83 15

Hedda Ulvness

Pressekontakt Administrerende direktør 90044739