Gå videre til innhold
God planlegging er halve jobben: ESYLUX belysningsløsninger er nå integrert i profesjonelle planleggingsprogram

Pressemelding -

God planlegging er halve jobben: ESYLUX belysningsløsninger er nå integrert i profesjonelle planleggingsprogram

I god tid før verdens største messe for belysning og byggautomatisering går av stabelen, utvider produsenten ESYLUX samarbeidet med DIAL og Relux, som begge er ledende leverandører av programvare for lysplanlegging. Programmene med tilhørende utvidelser inneholder nå alle relevante produktdata som er å finne i belysningsporteføljen til automasjonsspesialisten Esylux, inkludert nye systemløsninger.

Samtidig med at forretningsområdet lys er blitt utvidet til innendørsbelysning har produsenten ESYLUX også trappet opp samarbeidet med ledende leverandører av programvare for lysplanlegging. Samarbeidet med DIAL er nylig startet. Innen sensorer eller behovsstyrt byggsautomasjon har Esylux allerede et tett samarbeid med firmaet Relux. Dette samarbeidet er nå utvidet til forretningsområdet belysning.

Fra nå av kan derfor alle interesserte laste ned programvareutvidelsene til ESYLUX med alle relevante data fra hele belysningsporteføljen, inkludert nye systemløsninger. Dette kan gjøres gratis på nettsidene til de to leverandørene eller på hjemmesiden til ESYLUX. "Samarbeidet med DIAL og Relux gjør at vi kan nå ut til et større fagpublikum med vår innovative LED-Lighting-portefølje og forenkler dessuten planleggingen av konkrete prosjekter betydelig". Dette sier produktsjefen i ESYLUX, Thorsten Pieper. Produsentens komplette sensorprogram ble for øvrig realisert i Relux.

Med de profesjonelle planleggingsprogrammene kan arkitekter og byggplanleggere framstille virtuelle lyskonstruksjoner og avbilde virkelighetsnære lysscener. For å få til dette registreres de viktigste lysdataene samtidig med at lysforholdene simuleres med valgte produkter. I Relux gjøres dette på samme måte for tilstedeværelses- og bevegelsesdetektorer med gjeldende registreringsområder. Med få museklikk kan dermed brukeren få innblikk i installasjonsanordninger som oppfyller kravene til det egne objektet hundre prosent. Dette gjøres med fotorealistiske framstillinger og 3D-modeller. Programmene tar dessuten hensyn til nasjonale og internasjonale normer for belysningsteknikk og beregner energibehovet. Med økende krav til holdbarhet er dette et viktig aspekt i planleggingen.

Emner

Kategorier


Om ESYLUX – Performance for Simplicity

ESYLUX utvikler, produserer og distribuerer produkter for større energieffektivitet, komfort og sikkerhet i og rundt bygninger. Sensorbasert, behovsstyrt automasjon og belysning er hovedområdet. Målet er forbedret livskvalitet med intelligente og brukervennlige løsninger, og enkle løsninger på komplekse utfordringer. Selskapet, med hovedkontor i Hamburg, samarbeider med grossister, installasjonsbedrifter, elektro- og lysplanleggere og arkitekter. Disse stoler på 50 års markedserfaring, høye krav til service og vektleggingen av den tyske posisjonen innen forskning, utvikling og produksjon. Bedriften er global: ESYLUX arbeider på fem kontinenter, samarbeider med 17 erfarne handelsbedrifter og er representert i Europa, Asia og Oseania med tilsammen 12 datterselskaper. Et av datterselskapene er ESYLUX Norge AS.

 

Les mer på www.esylux.no

Kontakter

Knut Bachke

Knut Bachke

Pressekontakt Country Manager +47 46 41 27 10

Performance for Simplicity

Vår konstante målsetting om optimering og forenkling er vår overbevisning, vår holdning og vårt viktigste løfte. Det er kraften som driver oss fremover, når vi utvikler, produserer og distribuerer elektrotekniske produkter for større energieffektivitet og sikkerhet i industri-, nærings- og privatbygninger. Forretningspartnerne våre, med kunder og sluttbrukere, drar fordel av våre produkter – og dermed av «Enkelhetens kraft».

Esylux Norge AS
Strandveien 33
1366 Lysaker
Norge