Pressemelding -

Lotte og månesteinens hemmelighet til Europafilm

Bli med Lotte og onkel Klaus når de setter ut på nye, morsomme og sjarmerende eventyr, denne gangen i Lotte og månesteinens hemmelighet!

Lotte bor i Oppfinnerland. En natt sniker to fremmede seg inn i landet, på jakt etter kofferten til Klaus. Lotte overrasker de fremmede. Skremt flykter de, og mister samtidig en stein de har tatt fra kofferten. På sitt siste eventyr tok Klaus og vennene hans Fred og Ville tre steiner fra et hemmelig tempel. Lotte oppdager at dette ikke er en vanlig stein og sammen med Klaus bestemmer de seg for å avsløre steinens hemmelighet. De drar av sted for å oppsøke Fred og Ville, men de er ikke alene, de to fremmede følger etter dem. Snart blir enda en konkurrent interessert i steinen, nemlig katten Paul.

I Lotte og månesteinens hemmelighet møter vi en rekke velkjente internasjonale karakterer fra TV-serien Lotte reiser sydover, samt spillefilmen Lotte fra Oppfinnerland (2006).

Myntet på de aller yngste og de som er unge til sinns er Lotte og månesteinens hemmelighet av den typen barnefilm man ikke trodde ble laget lenger. Lett, men ingen lettvekter; sjarmerende, men ikke tullete; genuint morsom både visuelt og i dialogene. Lotte og månesteinens hemmelighet er et friskt animasjonspust!

Kommer snart på kino.

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • europafilm
  • barnefilm
  • barn

Kontakter

Frank Johnsen

Pressekontakt Distribusjonssjef Distribusjon, markedsføring +47 95026331